35 Epizód

  1. Hanna olvenmark - Portionen Under Tian

    Közzétéve: 2020. 09. 23.
  2. Christina Linnerhag - Göteborgsmodellen

    Közzétéve: 2020. 09. 15.
  3. Sofia B Olsson - Restaurang Vrå

    Közzétéve: 2020. 09. 08.
  4. Eva Nejman & Per Jensen - Ester Mosessons Gymnasium

    Közzétéve: 2020. 09. 01.
  5. Patrik Severin - Gunnebo Slott och Trädgårdar

    Közzétéve: 2020. 08. 25.
  6. Sutip Austad - Austad gård

    Közzétéve: 2020. 06. 24.
  7. Christian Krantz

    Közzétéve: 2020. 06. 17.
  8. Kristina Liljestrand

    Közzétéve: 2020. 06. 09.
  9. Cecilia Ek - Susteco AB

    Közzétéve: 2020. 06. 03.
  10. Bethanie Carney Almroth - Göteborgs Universitet

    Közzétéve: 2020. 05. 27.
  11. Anders Breitholtz - Restauranglabbet

    Közzétéve: 2020. 05. 19.
  12. Niclas Möller - Harrys Restauranger

    Közzétéve: 2020. 05. 12.
  13. Sanna Norén - Nordic Choice Hotels

    Közzétéve: 2020. 05. 06.
  14. Corina Akner

    Közzétéve: 2020. 04. 29.
  15. Sandra Samuelsson

    Közzétéve: 2020. 04. 21.

2 / 2

 I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site