35 Epizód

  1. Heidi Johansson Hotell F&B manager Hyatt hotel "the queen of zero waste"

    Közzétéve: 2025. 03. 21.
  2. Johan Tyrén och Jonas Nelson på Gastronomi Elva

    Közzétéve: 2024. 12. 17.
  3. Jessie Sommarström del: 1

    Közzétéve: 2024. 12. 17.
  4. Jessie Sommarström del: 2

    Közzétéve: 2024. 12. 17.
  5. Krögarna bakom krogkoden som vi idag refererar till som branschkoden

    Közzétéve: 2024. 03. 08.
  6. Anders Ledhagen Global Food & Beverage Manager om att bygga hållbara restaurangverksamheter.

    Közzétéve: 2024. 01. 18.
  7. Myrthe Put, köksmästare på Universeum och Chalmers konferens och restauranger

    Közzétéve: 2023. 12. 22.
  8. UTBILDNING INOM BRANSCHEN - Att växa med nya insikter och förändra branschen

    Közzétéve: 2023. 11. 13.
  9. KREATIVITET I KÖKET - Nytt rum nya tankar

    Közzétéve: 2023. 09. 08.
  10. Sofia Ström - GU Ventures

    Közzétéve: 2021. 08. 11.
  11. Linus Johansson och Marcus Martinsson - The Barn

    Közzétéve: 2021. 04. 20.
  12. Åsa Sandberg

    Közzétéve: 2021. 04. 13.
  13. Thomas Sjögren

    Közzétéve: 2021. 04. 07.
  14. Ola Rudin

    Közzétéve: 2021. 03. 30.
  15. Frida Nilsson - MJ's

    Közzétéve: 2021. 03. 23.
  16. Johan Björkman - Koka

    Közzétéve: 2020. 12. 10.
  17. Sara Wennerström - Solhaga Stenugnsbageri

    Közzétéve: 2020. 11. 25.
  18. Lisa Lemke & Marcus Nordgren - Prostens Pizza

    Közzétéve: 2020. 11. 17.
  19. Philip Axelsson - Nordish Market

    Közzétéve: 2020. 10. 07.
  20. Elin Tornblad - Potato Plastic

    Közzétéve: 2020. 09. 29.

1 / 2

 I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site