Eat This Podcast
Podcast készítő Jeremy Cherfas - Hétfők
307 Epizód
-
Prehistoric food globalisation
Közzétéve: 2019. 03. 18. -
We need to talk about meat
Közzétéve: 2019. 03. 04. -
Better baking through chemistry
Közzétéve: 2019. 02. 18. -
Moxie Bread, Louisville, CO
Közzétéve: 2019. 02. 04. -
Food and diversity in Laos
Közzétéve: 2019. 01. 21. -
Facts about Champagne: Part 2
Közzétéve: 2018. 12. 31. -
Facts about Champagne: Part 1
Közzétéve: 2018. 12. 24. -
Good things from Nürnberg
Közzétéve: 2018. 12. 10. -
Is that a pickle …
Közzétéve: 2018. 11. 26. -
What a bunch of turkeys
Közzétéve: 2018. 11. 21. -
Just that which is deserved
Közzétéve: 2018. 11. 12. -
A communal oven in Christchurch, New Zealand
Közzétéve: 2018. 10. 29. -
Food, power, pubs and politics in Ireland
Közzétéve: 2018. 10. 15. -
Making sense of modern recipes
Közzétéve: 2018. 10. 01. -
Food in prison
Közzétéve: 2018. 09. 17. -
Winding Down
Közzétéve: 2018. 08. 31. -
A Perennial Dream
Közzétéve: 2018. 08. 30. -
It’s a Hard Grain
Közzétéve: 2018. 08. 29. -
Anything but Grim
Közzétéve: 2018. 08. 28. -
Bread and Political Circuses
Közzétéve: 2018. 08. 27.
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.