307 Epizód

  1. Prehistoric food globalisation

    Közzétéve: 2019. 03. 18.
  2. We need to talk about meat

    Közzétéve: 2019. 03. 04.
  3. Better baking through chemistry

    Közzétéve: 2019. 02. 18.
  4. Moxie Bread, Louisville, CO

    Közzétéve: 2019. 02. 04.
  5. Food and diversity in Laos

    Közzétéve: 2019. 01. 21.
  6. Facts about Champagne: Part 2

    Közzétéve: 2018. 12. 31.
  7. Facts about Champagne: Part 1

    Közzétéve: 2018. 12. 24.
  8. Good things from Nürnberg

    Közzétéve: 2018. 12. 10.
  9. Is that a pickle …

    Közzétéve: 2018. 11. 26.
  10. What a bunch of turkeys

    Közzétéve: 2018. 11. 21.
  11. Just that which is deserved

    Közzétéve: 2018. 11. 12.
  12. A communal oven in Christchurch, New Zealand

    Közzétéve: 2018. 10. 29.
  13. Food, power, pubs and politics in Ireland

    Közzétéve: 2018. 10. 15.
  14. Making sense of modern recipes

    Közzétéve: 2018. 10. 01.
  15. Food in prison

    Közzétéve: 2018. 09. 17.
  16. Winding Down

    Közzétéve: 2018. 08. 31.
  17. A Perennial Dream

    Közzétéve: 2018. 08. 30.
  18. It’s a Hard Grain

    Közzétéve: 2018. 08. 29.
  19. Anything but Grim

    Közzétéve: 2018. 08. 28.
  20. Bread and Political Circuses

    Közzétéve: 2018. 08. 27.

7 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site