Eat This Podcast
Podcast készítő Jeremy Cherfas - Hétfők
307 Epizód
-
Russian Food: Old and New
Közzétéve: 2020. 03. 30. -
The book of the Book of Tasty and Healthy Food
Közzétéve: 2020. 03. 16. -
Orange-fleshed sweet potato to feed hidden hunger
Közzétéve: 2020. 03. 02. -
Another cup of coffee culture
Közzétéve: 2020. 02. 17. -
Coffee culture in Italy and England
Közzétéve: 2020. 02. 03. -
Why a spurtle makes a superior porridge stirrer
Közzétéve: 2020. 01. 20. -
Cow sharing in the European Alps
Közzétéve: 2019. 12. 23. -
Pasta Grannies
Közzétéve: 2019. 12. 09. -
Cashews, the World Bank, and Mozambique
Közzétéve: 2019. 11. 25. -
How capuchin monkeys learn about food
Közzétéve: 2019. 11. 11. -
Fifty ways to cook a carrot
Közzétéve: 2019. 10. 21. -
Porridge
Közzétéve: 2019. 10. 07. -
Radish redux
Közzétéve: 2019. 09. 23. -
When in Rome
Közzétéve: 2019. 09. 09. -
A sweet sour story
Közzétéve: 2019. 08. 26. -
Chronicle of a Death Foretold, or
Közzétéve: 2019. 08. 12. -
Housekeeping
Közzétéve: 2019. 05. 13. -
Eating Alone
Közzétéve: 2019. 04. 29. -
Celebrating Passover and Easter
Közzétéve: 2019. 04. 15. -
A historian of bread on the history of bread
Közzétéve: 2019. 04. 01.
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.