307 Epizód

  1. Russian Food: Old and New

    Közzétéve: 2020. 03. 30.
  2. The book of the Book of Tasty and Healthy Food

    Közzétéve: 2020. 03. 16.
  3. Orange-fleshed sweet potato to feed hidden hunger

    Közzétéve: 2020. 03. 02.
  4. Another cup of coffee culture

    Közzétéve: 2020. 02. 17.
  5. Coffee culture in Italy and England

    Közzétéve: 2020. 02. 03.
  6. Why a spurtle makes a superior porridge stirrer

    Közzétéve: 2020. 01. 20.
  7. Cow sharing in the European Alps

    Közzétéve: 2019. 12. 23.
  8. Pasta Grannies

    Közzétéve: 2019. 12. 09.
  9. Cashews, the World Bank, and Mozambique

    Közzétéve: 2019. 11. 25.
  10. How capuchin monkeys learn about food

    Közzétéve: 2019. 11. 11.
  11. Fifty ways to cook a carrot

    Közzétéve: 2019. 10. 21.
  12. Porridge

    Közzétéve: 2019. 10. 07.
  13. Radish redux

    Közzétéve: 2019. 09. 23.
  14. When in Rome

    Közzétéve: 2019. 09. 09.
  15. A sweet sour story

    Közzétéve: 2019. 08. 26.
  16. Chronicle of a Death Foretold, or

    Közzétéve: 2019. 08. 12.
  17. Housekeeping

    Közzétéve: 2019. 05. 13.
  18. Eating Alone

    Közzétéve: 2019. 04. 29.
  19. Celebrating Passover and Easter

    Közzétéve: 2019. 04. 15.
  20. A historian of bread on the history of bread

    Közzétéve: 2019. 04. 01.

6 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site