307 Epizód

  1. What is the value of functional foods?

    Közzétéve: 2021. 03. 29.
  2. Naomi Duguid: Exploring the World through Food

    Közzétéve: 2021. 03. 15.
  3. The cost is too damn high

    Közzétéve: 2021. 03. 01.
  4. Still ticking

    Közzétéve: 2021. 02. 15.
  5. The quest to conserve rare breeds

    Közzétéve: 2021. 02. 01.
  6. The International Year of Fruits and Vegetables

    Közzétéve: 2021. 01. 18.
  7. Oh, poop

    Közzétéve: 2020. 12. 14.
  8. How the Brits became a nation of tea drinkers

    Közzétéve: 2020. 11. 30.
  9. Where did the chicken cross the road?

    Közzétéve: 2020. 11. 16.
  10. A Blissful Feast

    Közzétéve: 2020. 11. 01.
  11. Whole grain labels sow confusion

    Közzétéve: 2020. 10. 19.
  12. Coffee leaf rust is bad news

    Közzétéve: 2020. 10. 05.
  13. Carême at home in New Zealand

    Közzétéve: 2020. 09. 21.
  14. How the chilli pepper conquered China

    Közzétéve: 2020. 09. 07.
  15. It’s coffee, but not as we know it

    Közzétéve: 2020. 06. 29.
  16. Alexis Soyer

    Közzétéve: 2020. 06. 15.
  17. Questions of Taste

    Közzétéve: 2020. 06. 01.
  18. You are what you drink

    Közzétéve: 2020. 05. 11.
  19. Disputations about taste

    Közzétéve: 2020. 04. 27.
  20. The Man Who Tried to Feed the World

    Közzétéve: 2020. 04. 13.

5 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site