307 Epizód

  1. Garum: Rome’s new library and museum of food

    Közzétéve: 2022. 05. 02.
  2. Tomatoes: domestication and diversity

    Közzétéve: 2022. 04. 18.
  3. Aaron Vallance — 1dish4theroad

    Közzétéve: 2022. 04. 04.
  4. Yes, we have no plantains

    Közzétéve: 2022. 03. 14.
  5. Food Philosophy

    Közzétéve: 2022. 02. 21.
  6. Unconditional cash to improve nutrition

    Közzétéve: 2022. 02. 07.
  7. Ten thousand years of yoghurt

    Közzétéve: 2022. 01. 24.
  8. High Art

    Közzétéve: 2021. 12. 20.
  9. A visit to an ancient Roman bakery

    Közzétéve: 2021. 12. 06.
  10. The true history of the potato in Europe

    Közzétéve: 2021. 11. 15.
  11. Rachel Roddy: An A–Z of Pasta

    Közzétéve: 2021. 10. 25.
  12. Midnight’s chicken: Indian food evolution

    Közzétéve: 2021. 10. 11.
  13. Sushi

    Közzétéve: 2021. 09. 27.
  14. Italian coffee: a temporary triangle

    Közzétéve: 2021. 09. 13.
  15. Food in post-independence India

    Közzétéve: 2021. 06. 21.
  16. The original global food system

    Közzétéve: 2021. 06. 07.
  17. Can Fixing Dinner Fix the Planet?

    Közzétéve: 2021. 05. 24.
  18. A very modern spice merchant

    Közzétéve: 2021. 05. 10.
  19. Coffea stenophylla tastes terrific

    Közzétéve: 2021. 04. 26.
  20. The Great Re-Think: What is agriculture for, really?

    Közzétéve: 2021. 04. 12.

4 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site