Eat This Podcast
Podcast készítő Jeremy Cherfas - Hétfők
307 Epizód
-
Garum: Rome’s new library and museum of food
Közzétéve: 2022. 05. 02. -
Tomatoes: domestication and diversity
Közzétéve: 2022. 04. 18. -
Aaron Vallance — 1dish4theroad
Közzétéve: 2022. 04. 04. -
Yes, we have no plantains
Közzétéve: 2022. 03. 14. -
Food Philosophy
Közzétéve: 2022. 02. 21. -
Unconditional cash to improve nutrition
Közzétéve: 2022. 02. 07. -
Ten thousand years of yoghurt
Közzétéve: 2022. 01. 24. -
High Art
Közzétéve: 2021. 12. 20. -
A visit to an ancient Roman bakery
Közzétéve: 2021. 12. 06. -
The true history of the potato in Europe
Közzétéve: 2021. 11. 15. -
Rachel Roddy: An A–Z of Pasta
Közzétéve: 2021. 10. 25. -
Midnight’s chicken: Indian food evolution
Közzétéve: 2021. 10. 11. -
Sushi
Közzétéve: 2021. 09. 27. -
Italian coffee: a temporary triangle
Közzétéve: 2021. 09. 13. -
Food in post-independence India
Közzétéve: 2021. 06. 21. -
The original global food system
Közzétéve: 2021. 06. 07. -
Can Fixing Dinner Fix the Planet?
Közzétéve: 2021. 05. 24. -
A very modern spice merchant
Közzétéve: 2021. 05. 10. -
Coffea stenophylla tastes terrific
Közzétéve: 2021. 04. 26. -
The Great Re-Think: What is agriculture for, really?
Közzétéve: 2021. 04. 12.
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.