307 Epizód

  1. Pellagra

    Közzétéve: 2025. 06. 23.
  2. Quinoa in the Po Valley

    Közzétéve: 2025. 06. 09.
  3. Eat This Gets Advice

    Közzétéve: 2025. 05. 26.
  4. Puglia

    Közzétéve: 2025. 05. 12.
  5. The Paradox of Plenty

    Közzétéve: 2025. 04. 28.
  6. Farming’s Overlords

    Közzétéve: 2025. 04. 14.
  7. Quinoa’s rise and fall

    Közzétéve: 2025. 03. 17.
  8. Forbidden: Jews and the Pig

    Közzétéve: 2025. 03. 03.
  9. Food facts are not the answer to fear of foods

    Közzétéve: 2025. 02. 17.
  10. Food, folklore and St Brigid

    Közzétéve: 2025. 02. 03.
  11. Sensual, Salty, and a Little Bit Spicy

    Közzétéve: 2024. 12. 23.
  12. Better Diets for All

    Közzétéve: 2024. 12. 09.
  13. Bennett’s Law

    Közzétéve: 2024. 11. 25.
  14. The Cost of a Healthy Diet

    Közzétéve: 2024. 11. 11.
  15. Anchovies Part 2

    Közzétéve: 2024. 10. 28.
  16. Anchovies Part I

    Közzétéve: 2024. 10. 14.
  17. Crunch Time: Insects Are Not Going to Save Us

    Közzétéve: 2024. 09. 30.
  18. Olives Reborn in the Salento

    Közzétéve: 2024. 09. 16.
  19. Avocado Anxiety: how to choose what to eat

    Közzétéve: 2024. 09. 02.
  20. Palatable is not Potable

    Közzétéve: 2024. 06. 17.

1 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site