307 Epizód

  1. Women Butchers

    Közzétéve: 2024. 06. 03.
  2. Leftovers Through History

    Közzétéve: 2024. 05. 13.
  3. What is Chametz?

    Közzétéve: 2024. 04. 29.
  4. Passover and Easter Revisited

    Közzétéve: 2024. 04. 15.
  5. Malta Besieged & Black-market Intrigues

    Közzétéve: 2024. 04. 01.
  6. The Case for Folic Acid Fortification

    Közzétéve: 2024. 03. 18.
  7. Anthony Mongiello, Inventor of the Stuffed Crust Pizza

    Közzétéve: 2024. 03. 04.
  8. Prehistoric cooking pots

    Közzétéve: 2024. 02. 19.
  9. The Invention of Baby Food

    Közzétéve: 2024. 02. 05.
  10. Black Stoneflower: A unique Indian spice

    Közzétéve: 2023. 12. 18.
  11. A New Story for Maize Domestication

    Közzétéve: 2023. 12. 04.
  12. Honey and Adulteration

    Közzétéve: 2023. 11. 13.
  13. Fat, Sugar, Salt

    Közzétéve: 2023. 10. 30.
  14. Jewish Food in Rome

    Közzétéve: 2023. 10. 16.
  15. Small Dairy

    Közzétéve: 2023. 10. 02.
  16. Food Riots in England

    Közzétéve: 2023. 09. 18.
  17. Milk is not a Superfood

    Közzétéve: 2023. 09. 04.
  18. Pomegranates & Artichokes

    Közzétéve: 2023. 06. 05.
  19. Why Did the Artist Cross the Chicken?

    Közzétéve: 2023. 05. 22.
  20. Feeding the People in Wartime Britain

    Közzétéve: 2023. 05. 08.

2 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site