203 Epizód

  1. All About Alpha-amylase & Low Falling Numbers with Camille Steber

    Közzétéve: 2019. 01. 30.
  2. Herbicide Resistance & Jointed Goatgrass with Jeanette Rodriguez

    Közzétéve: 2019. 01. 30.
  3. Club Wheat with Kim Garland-Campbell

    Közzétéve: 2019. 01. 30.
  4. Sustainable Straw Harvesting with Bill Pan

    Közzétéve: 2019. 01. 30.
  5. All About Aphids with David Crowder

    Közzétéve: 2019. 01. 30.
  6. Pre-harvest Sprouting and Falling Numbers in Wheat with Stephanie Sjoberg

    Közzétéve: 2019. 01. 30.
  7. Screening for Root Rot Resistance in Spring Wheat with Aichatou Djibo Waziri

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  8. Italian Ryegrass Control with Ian Burke

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  9. Hessian Fly Resistance with Mike Pumphrey

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  10. Herbicide-resistant Weeds with Ian Burke

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  11. The Western Wheat Quality Lab with Craig Morris

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  12. Developing Malt Barley Varieties For Craft Beers with Kevin Murphy & Graham Lilly

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  13. Decomposition Rates & Soil Conservation with Nathan Nielsen

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  14. Long-term Agroecosystems Research (LTAR) Discussion with Dr. Dave Huggins

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  15. Soil Microbiology & Agricultural Sustainability with Tarah Sullivan

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  16. Genomic Selection in Wheat Breeding with Jayfred Godoy

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  17. Soil pH & Soil Acidity with Haiying Tao

    Közzétéve: 2019. 01. 25.
  18. Barley Varieties & Production with Kevin Murphy

    Közzétéve: 2019. 01. 25.
  19. Canola Roots with Isaac Madsen

    Közzétéve: 2019. 01. 25.
  20. High-Temperature Adult-Plant Resistance with Tim Murray

    Közzétéve: 2019. 01. 25.

9 / 11

Podcast by WSU Wheat Beat Podcast

Visit the podcast's native language site