164 Epizód

  1. "We Are All Free" with Toni Tipton-Martin

    Közzétéve: 2021. 06. 09.
  2. The Genius Flavors of NYC

    Közzétéve: 2021. 06. 06.
  3. Better Pancakes in the Name of Science | Josey Baker

    Közzétéve: 2021. 06. 02.
  4. This Pasta Changed My Life | Dan Pashman

    Közzétéve: 2021. 05. 26.
  5. Key Lime Pie, No Key Limes Required | Petra Paredez

    Közzétéve: 2021. 05. 19.
  6. Genius Is Foo-Foo for Fufu | Peter J. Kim

    Közzétéve: 2021. 05. 12.
  7. No-Cook, No-Sweat, No-Churn Lemon Ice Cream | Dori Sanders

    Közzétéve: 2021. 05. 05.
  8. [BONUS] Introducing: Either Side Eaters

    Közzétéve: 2021. 05. 03.
  9. Genius Is Breaking the Bento Box

    Közzétéve: 2021. 04. 28.
  10. The Recipe Alice Waters Can't Live Without

    Közzétéve: 2021. 04. 21.
  11. The Genius Flavors of NYC

    Közzétéve: 2021. 04. 14.
  12. A Lemony-Perfect Pot of Rice | Michael W. Twitty

    Közzétéve: 2021. 04. 07.
  13. Genius Is Getting Jjigae

    Közzétéve: 2021. 03. 31.
  14. Soupy Noodles for the Soul | Julia Turshen

    Közzétéve: 2021. 03. 24.
  15. Is Hot & Sour Soup "Authentic"?

    Közzétéve: 2021. 03. 17.
  16. Tikka Mac Before It Was Cool

    Közzétéve: 2021. 03. 10.
  17. Tofu Is Bringing Sexy Back

    Közzétéve: 2021. 03. 03.
  18. Cinnamon Yums Always Win

    Közzétéve: 2021. 02. 24.
  19. Oh No, the Beans

    Közzétéve: 2021. 02. 17.
  20. Introducing: Counterjam

    Közzétéve: 2021. 02. 15.

7 / 9

A weekly show from Food52's new podcast network, featuring all the uncut gems from the weekly "Genius Recipes" column and video series. Host Kristen Miglore speaks to the geniuses behind iconic recipes, and uncovers the recipes that changed the way we cook.

Visit the podcast's native language site