164 Epizód

  1. The Most Clicked-On Thing in My Newsletter | Katherine Spiers

    Közzétéve: 2021. 09. 22.
  2. [BONUS] Black & Highly Flavored: Black Smoke with Adrian Miller

    Közzétéve: 2021. 09. 20.
  3. Chicken Nuggets Are Cooking Too | Joshua David Stein

    Közzétéve: 2021. 09. 15.
  4. [BONUS] Introducing: My Family Recipe

    Közzétéve: 2021. 09. 13.
  5. [BONUS] Black & Highly Flavored: Ice Cream's Black History with Lokelani Alabanza

    Közzétéve: 2021. 09. 13.
  6. Life After Bon Appétit | Priya Krishna

    Közzétéve: 2021. 09. 08.
  7. A Simple, Sparkly Summer Pound Cake | Thalia Ho

    Közzétéve: 2021. 09. 01.
  8. Genius Sessions: Let's Talk About the Word 'Exotic' | Daniela Galarza

    Közzétéve: 2021. 08. 25.
  9. [BONUS] Introducing: Black & Highly Flavored

    Közzétéve: 2021. 08. 24.
  10. A Great-Grandma's Salsa Secret | Andrea Aliseda

    Közzétéve: 2021. 08. 18.
  11. What Makes Food Go Viral?

    Közzétéve: 2021. 08. 11.
  12. The Genius of Aperitif AKA The Happiest Hour

    Közzétéve: 2021. 08. 04.
  13. The Most Huggable Pasta Sauce | Francis Lam

    Közzétéve: 2021. 07. 28.
  14. The History of Ketchup Is Bananas

    Közzétéve: 2021. 07. 21.
  15. When Hairy Met Salad | Nadiya Hussain

    Közzétéve: 2021. 07. 14.
  16. [BONUS] Welcome to the Sandwich Universe

    Közzétéve: 2021. 07. 13.
  17. Cheese + Coffee = A Genius Breakfast

    Közzétéve: 2021. 07. 07.
  18. A Shocking Sorbet, 10 Years Later | Ruth Rogers & Amanda Hesser

    Közzétéve: 2021. 06. 30.
  19. Genius Sessions: Kraut Cocktails & Ham Water | Soleil Ho & Justin Phillips

    Közzétéve: 2021. 06. 23.
  20. One-Ingredient Magic Salmon | Marc Matsumoto

    Közzétéve: 2021. 06. 16.

6 / 9

A weekly show from Food52's new podcast network, featuring all the uncut gems from the weekly "Genius Recipes" column and video series. Host Kristen Miglore speaks to the geniuses behind iconic recipes, and uncovers the recipes that changed the way we cook.

Visit the podcast's native language site