838 Epizód

  1. Savor Classics: Brie

    Közzétéve: 2023. 12. 27.
  2. Kiss from a Rose Water

    Közzétéve: 2023. 12. 22.
  3. Savor Updates: Sriracha

    Közzétéve: 2023. 12. 20.
  4. The Flat-Out Delightful Pizzelle Episode

    Közzétéve: 2023. 12. 18.
  5. Savor Does Las Vegas

    Közzétéve: 2023. 12. 14.
  6. Interview: The Feel and Function of Pastry

    Közzétéve: 2023. 12. 08.
  7. The Low and Slow Rendang Episode

    Közzétéve: 2023. 12. 07.
  8. Five Spice of Life

    Közzétéve: 2023. 12. 01.
  9. The Dragon Fruit Episode Slays

    Közzétéve: 2023. 11. 29.
  10. Savor Classics: Crayfish

    Közzétéve: 2023. 11. 27.
  11. The Malted Milk Episode Is a Whopper

    Közzétéve: 2023. 11. 22.
  12. Fannie Farmer: The Mother of Level Measurements

    Közzétéve: 2023. 11. 16.
  13. Chewing the Fat with Lardo

    Közzétéve: 2023. 11. 11.
  14. Pan de Muerto: Raising the Bread

    Közzétéve: 2023. 11. 09.
  15. Interview: Eating Is Our Common Ground

    Közzétéve: 2023. 11. 04.
  16. Chowing on Chowder

    Közzétéve: 2023. 10. 27.
  17. Chinese Water Chestnuts: Children of the Corm

    Közzétéve: 2023. 10. 25.
  18. Savor Classics: Tempeh

    Közzétéve: 2023. 10. 20.
  19. Semi-Fictional Foods: ‘The Menu’

    Közzétéve: 2023. 10. 17.
  20. Kefir: Some Ingrained Ideas

    Közzétéve: 2023. 10. 11.

8 / 42

Savor digs into how people live and how they eat – and why. Hosts Anney Reese and Lauren Vogelbaum interview the culinary creators and consumers of the world, exploring the science, history, and culture of food and drink, all with a key question in mind: Why do we like what we like, and how can we find more of those things?

Visit the podcast's native language site