838 Epizód

  1. All That and a Jar of Chili Crisp

    Közzétéve: 2024. 03. 07.
  2. In a Jam with Lingonberries

    Közzétéve: 2024. 03. 02.
  3. Listener Mail XIX: Adventures of the Inbox

    Közzétéve: 2024. 02. 29.
  4. Rewriting History: The Malinda Russell Episode

    Közzétéve: 2024. 02. 24.
  5. Savor Classics: The Mai Tai Cocktail

    Közzétéve: 2024. 02. 21.
  6. Friday Fish Fry (Oh, Tartar Sauce)

    Közzétéve: 2024. 02. 19.
  7. The Many-Layered Baklava Episode

    Közzétéve: 2024. 02. 16.
  8. The Demogorgonzola

    Közzétéve: 2024. 02. 14.
  9. Turmeric: It Was All Yellow

    Közzétéve: 2024. 02. 10.
  10. Apple Butter: Spread the Word

    Közzétéve: 2024. 02. 07.
  11. Savor Marinates on Bulgogi

    Közzétéve: 2024. 02. 02.
  12. The Bubbly Tepache Episode

    Közzétéve: 2024. 01. 27.
  13. The Light Golden Syrup Episode

    Közzétéve: 2024. 01. 24.
  14. Savor Classics: Kale

    Közzétéve: 2024. 01. 22.
  15. Hats Off to Sea Urchins

    Közzétéve: 2024. 01. 19.
  16. The House That Escoffier Built

    Közzétéve: 2024. 01. 12.
  17. Papaya: Gettin’ It Ripe

    Közzétéve: 2024. 01. 12.
  18. Dim Sum: More Than the Sum of Its Parts

    Közzétéve: 2024. 01. 08.
  19. Mulling Over Mulled Wine

    Közzétéve: 2024. 01. 04.
  20. Savor Side Dish: Holly, Jolly Marketing

    Közzétéve: 2023. 12. 30.

7 / 42

Savor digs into how people live and how they eat – and why. Hosts Anney Reese and Lauren Vogelbaum interview the culinary creators and consumers of the world, exploring the science, history, and culture of food and drink, all with a key question in mind: Why do we like what we like, and how can we find more of those things?

Visit the podcast's native language site