166 Epizód

  1. #163 Barbara Merll, Gastgeberin SKYKITCHEN Berlin

    Közzétéve: 2025. 04. 21.
  2. #162 Dominik Wachter, Wachter Foodbar in Prien

    Közzétéve: 2025. 04. 06.
  3. #161 Elias Heintz, Bonvivant Cocktail Bistro

    Közzétéve: 2025. 03. 23.
  4. #160 Benjamin Gallein, VOTUM in Hannover

    Közzétéve: 2025. 03. 10.
  5. #159 Sascha Kurgan, SKYKITCHEN in Berlin

    Közzétéve: 2025. 02. 23.
  6. #158 Daniel Schimkowitsch, L.A. Jordan

    Közzétéve: 2025. 02. 08.
  7. #157 Marie-Anne Wild, Restaurant Tim Raue, Berlin

    Közzétéve: 2025. 01. 27.
  8. #156 Teoman Mezda, Chef Sommelier Bareiss

    Közzétéve: 2025. 01. 09.
  9. #155 Sebastain Frank, Horváth

    Közzétéve: 2024. 12. 26.
  10. #154 Frédéric Morel, Cœur d'Artichaut

    Közzétéve: 2024. 12. 15.
  11. #153 Stefan Leitner, Pâtissier im Bareiss

    Közzétéve: 2024. 12. 01.
  12. #152 Timo Fritsche, Mural Farmhouse München

    Közzétéve: 2024. 11. 17.
  13. #151 Tim Raue, Restaurant Tim Raue in Berlin

    Közzétéve: 2024. 11. 03.
  14. #150 Marco Franzelin, Chef-Sommelier im Sonnora

    Közzétéve: 2024. 10. 17.
  15. #149 Franz-Josef Unterlechner, Schwarzreiter

    Közzétéve: 2024. 10. 15.
  16. #148 Tony Hohlfeld, JANTE

    Közzétéve: 2024. 09. 29.
  17. #147 Maximilian Huber, Mural Farmhouse

    Közzétéve: 2024. 09. 15.
  18. #146 Sven Wassmer. Memories

    Közzétéve: 2024. 08. 31.
  19. #145 Daniel Gottschlich, Ox&Klee

    Közzétéve: 2024. 08. 19.
  20. #144 Thomas Brandt, Restaurantleiter im Bareiss

    Közzétéve: 2024. 08. 04.

1 / 9

Interviews mit Sterneköchen und Sterneköchinnen

Visit the podcast's native language site