229 Epizód

  1. Direkt från Årets Kock, möt Jimmis tränare Martin Braag

    Közzétéve: 2016. 02. 11.
  2. Nya projekt för Årets Kock 2015 Thomas Sjögren

    Közzétéve: 2016. 02. 10.
  3. Bucht: Innovativa restauranger viktiga för näringslivet

    Közzétéve: 2016. 01. 14.
  4. Bra service ökar lönsamheten, R&S debatt 2015

    Közzétéve: 2016. 01. 13.
  5. Biodynamic is coming fast. Johan Reyneke, winemaker, South Africa.

    Közzétéve: 2016. 01. 05.
  6. Darioush: Wine has always been my passion

    Közzétéve: 2015. 12. 28.
  7. Punk Royale: Varför låta regler styra?

    Közzétéve: 2015. 12. 16.
  8. Bibehålla elegansen i maten är det svåra, Sayan Isaksson Nobelkock 2015

    Közzétéve: 2015. 12. 10.
  9. Daniel Roos på Nobel igen: Stor utmaning att slå sig själv

    Közzétéve: 2015. 12. 10.
  10. Alexandra Dittmer, driftchef på Bobergs, Årets Affärskrog

    Közzétéve: 2015. 12. 09.
  11. Fabulleuses, first all-female Champagne-group

    Közzétéve: 2015. 12. 03.
  12. Griskött i Kina fint och inte fett

    Közzétéve: 2015. 11. 25.
  13. Dubbel Mall-öppning för PDF Group

    Közzétéve: 2015. 11. 13.
  14. Nordenpremiär för turkiska Simit Sarayi

    Közzétéve: 2015. 11. 13.
  15. Norska Egon startar Sverige-satsning i Solna

    Közzétéve: 2015. 11. 13.
  16. Food truck-trenden kommer avta

    Közzétéve: 2015. 11. 11.
  17. Nu utses de bästa kokböckerna

    Közzétéve: 2015. 10. 17.
  18. Say Hello to the Beer, James Watt, Brewdog.

    Közzétéve: 2015. 10. 15.
  19. Alexander Sjögren, ny Bocuse-kandidat

    Közzétéve: 2015. 10. 13.
  20. Rene Uusmees, Estonian Chef Cooking at Hjerta, Stockholm

    Közzétéve: 2015. 09. 30.

5 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site