229 Epizód

  1. Norska staten ger stöd för restauranglärlingar, konsult och handledare Anita Løyning

    Közzétéve: 2014. 03. 18.
  2. Intervju med Eric Seger Nordisk guldmedaljör

    Közzétéve: 2014. 03. 18.
  3. Nordiska Mästerskapen coachen Anna Björklund, driftschef F12, Herning

    Közzétéve: 2014. 03. 18.
  4. Whisky en trevlig måltidsdryck, Mikael Lundén, Diageo

    Közzétéve: 2014. 03. 14.
  5. David G Robertson, Rare Whisky Director, Dalmore

    Közzétéve: 2014. 03. 14.
  6. Jonas Lundgren at Chef's dinner at Restaurant Jonas

    Közzétéve: 2014. 03. 11.
  7. Kent Johansson, sommelier at Restaurang Jonas

    Közzétéve: 2014. 03. 11.
  8. Linda Sundberg at Gyldene Freden

    Közzétéve: 2014. 03. 11.
  9. Intervju med Azita Shariati

    Közzétéve: 2014. 03. 06.

12 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site