123 Epizód

  1. Biomimicry Institute on imitating nature’s genius

    Közzétéve: 2025. 03. 18.
  2. Top 50 Farmer’s Fundraising Journey

    Közzétéve: 2024. 10. 31.
  3. 5 leadership trends driving change

    Közzétéve: 2024. 08. 26.
  4. Pasturebird on becoming the world’s largest pasture raised poultry producer

    Közzétéve: 2024. 07. 25.
  5. 3 keys to being a visionary leader

    Közzétéve: 2024. 06. 24.
  6. Restaurant Leo on Gastronomy for Development

    Közzétéve: 2024. 04. 29.
  7. Personal due diligence will change your business

    Közzétéve: 2024. 04. 12.
  8. Mycelium Gastronomy on the ethics of food innovation

    Közzétéve: 2024. 03. 22.
  9. The biggest food and beverage trends of 2024

    Közzétéve: 2024. 03. 02.
  10. Events break down silos and bring the agrifood ecosystem together

    Közzétéve: 2024. 02. 25.
  11. Climate Farmers on scaling regenerative agriculture in Europe

    Közzétéve: 2024. 02. 16.
  12. Creating Your Dreams with Business Henriette

    Közzétéve: 2024. 01. 24.
  13. Haley Nichole on nourishing change through hormonal health

    Közzétéve: 2024. 01. 09.
  14. Analisa Winther on the future food revolution

    Közzétéve: 2023. 11. 21.
  15. Citizens of Soil on why olive oil is liquid gold

    Közzétéve: 2023. 10. 27.
  16. Lessons Learned from 1 Year of Business

    Közzétéve: 2023. 10. 17.
  17. How to Start Angel Investing in ClimateTech

    Közzétéve: 2023. 09. 19.
  18. Meraki Impact on investing in regenerative agriculture through venture philanthropy

    Közzétéve: 2023. 08. 24.
  19. Tony's Chocolonely on making chocolate 100% slave free

    Közzétéve: 2023. 06. 14.
  20. What Makes Investor-Startup Relationships Great (Video)

    Közzétéve: 2023. 05. 30.

1 / 7

Conversations with individuals and organizations creating the future through food. More information at www.analisawinther.com

Visit the podcast's native language site