426 Epizód

  1. Part 1-Jeff and Jenny Pennington- Pennington Distilling co.

    Közzétéve: 2020. 06. 02.
  2. John G. Miller- Author- QBQ- The Question Behind The Question

    Közzétéve: 2020. 06. 01.
  3. Ben Whitlock- President- Mobile Fixture

    Közzétéve: 2020. 05. 28.
  4. Sara Mellas- Author/ Food stylist

    Közzétéve: 2020. 05. 27.
  5. The Whiskey Shot-Adam and Jim, Owners- John Henry- General manager

    Közzétéve: 2020. 05. 25.
  6. Neal Sherman- President Tagex Brands

    Közzétéve: 2020. 05. 21.
  7. Tom Morales- Acme Feed and Seed, The Southern, Tomkats, and The Loveless Cafe

    Közzétéve: 2020. 05. 20.
  8. Sylvia Ganier- President/ CFO (Chief Farm Operator)- Green Door Gourmet

    Közzétéve: 2020. 05. 18.
  9. David Andrews- Owner- D'Andrews Bakery & cafe

    Közzétéve: 2020. 05. 14.
  10. Todd McGlamery- National Restaurant properties

    Közzétéve: 2020. 05. 12.
  11. Shane Nasby- Owner/Pitmaster- Honeyfire

    Közzétéve: 2020. 05. 07.
  12. Julio Hernandez- Executive Chef Nectar Urban Cantina

    Közzétéve: 2020. 05. 05.
  13. Grant Adams- The Marsh House

    Közzétéve: 2020. 05. 04.
  14. Delia Jo Ramsey- Editor- Eater Nashville

    Közzétéve: 2020. 05. 01.
  15. Claire Crowell- COO A. Marshall Hospitality Talks about Reopening Puckett's in Franklin

    Közzétéve: 2020. 04. 30.
  16. Matt Bolus- The 404 Kitchen Part 2

    Közzétéve: 2020. 04. 29.
  17. Matt Bolus- The 404 Kitchen

    Közzétéve: 2020. 04. 29.
  18. Pelican and Pig- Nick and Audra Guidry- Chef/Owners PART 2

    Közzétéve: 2020. 04. 28.
  19. Pelican and Pig- Nick and Audra Guidry- Chef/Owners PART 1

    Közzétéve: 2020. 04. 27.
  20. John Stephenson- Owner-Hathorne

    Közzétéve: 2020. 04. 23.

20 / 22

This is a podcast made for and about the people of the Nashville Restaurant community. Our goal is to gain others perspectives and learn from their experiences. Listen for interviews with Chefs, Restauranteurs, authors, industry leaders, and much more! This is not a podcast where we talk about food, we talk about food people.

Visit the podcast's native language site