426 Epizód

  1. Bill Laviolette- Owner- Shotgun Willies BBQ

    Közzétéve: 2021. 05. 28.
  2. Nick Pellegrino- Owner- Mangia

    Közzétéve: 2021. 05. 25.
  3. Le Dame d'Escoffier Table Talk hosted by Erin Byers Murray, with Margot McCormack, Deb Paquette, and Caroline Galzin

    Közzétéve: 2021. 05. 22.
  4. Jessica Benefield- Chef/Owner- Two Ten Jack

    Közzétéve: 2021. 05. 17.
  5. Sean Porter- aka Big Daddy- Owner- Daddy's Dogs

    Közzétéve: 2021. 05. 14.
  6. Ryan Pruitt- Owner- Frothy Monkey

    Közzétéve: 2021. 05. 11.
  7. Michael Hanna- Owner- St. Vito's Focacciaria

    Közzétéve: 2021. 05. 04.
  8. Memo and Katie Murillo- Owners- Memo's Mexican Kitchen

    Közzétéve: 2021. 04. 26.
  9. Maneet Chauhan

    Közzétéve: 2021. 04. 23.
  10. Dava Nunley- Former GM- 3 Crow Bar

    Közzétéve: 2021. 04. 15.
  11. Jason Ellis- Managing Partner- Super Source

    Közzétéve: 2021. 04. 12.
  12. Erica Raines- Owner- The Chef and I

    Közzétéve: 2021. 04. 08.
  13. Rich Wolowski- CEO- Gordon Foodservice

    Közzétéve: 2021. 04. 01.
  14. Brandon's Book Club- The Question Behind The Question, with John G. Miller

    Közzétéve: 2021. 03. 31.
  15. Margot McCormack- Owner- Margot Cafe & Bar

    Közzétéve: 2021. 03. 23.
  16. Les Dames d’Escoffier Nashville- Cara Graham, Dee Patel, and hosted by Nancy Vienneau

    Közzétéve: 2021. 03. 20.
  17. Zyhir Baker- Owner- It'z a Philly Thing

    Közzétéve: 2021. 03. 14.
  18. one year anniversary episode

    Közzétéve: 2021. 03. 13.
  19. Sarah Gavigan- Owner- Otaku Ramen

    Közzétéve: 2021. 03. 07.
  20. Sean Newsome- Owner- HiFi Cookies

    Közzétéve: 2021. 03. 05.

14 / 22

This is a podcast made for and about the people of the Nashville Restaurant community. Our goal is to gain others perspectives and learn from their experiences. Listen for interviews with Chefs, Restauranteurs, authors, industry leaders, and much more! This is not a podcast where we talk about food, we talk about food people.

Visit the podcast's native language site