180 Epizód

  1. Savoring Summer: Joojeh Kabob for Your Summer Cookouts

    Közzétéve: 2023. 06. 07.
  2. Connecting Cultures & Generations Through Food: Natalie Jahangiry's Modern Persian Kitchen Journey

    Közzétéve: 2023. 05. 31.
  3. Elevate Your Summer Picnics: A Persian Twist on Outdoor Gatherings

    Közzétéve: 2023. 05. 24.
  4. Macaroni Tahdig with Chef Orly

    Közzétéve: 2023. 05. 17.
  5. How to Throw a Persian Tea Party

    Közzétéve: 2023. 05. 10.
  6. Bachelor Cooking with Reza Jax

    Közzétéve: 2023. 05. 03.
  7. Saffron with Special Guest Mersedeh Prewer

    Közzétéve: 2023. 04. 26.
  8. Kashk with Omid The Caspian Chef

    Közzétéve: 2023. 04. 19.
  9. Persian Superstitions

    Közzétéve: 2023. 04. 12.
  10. Persian Easter Traditions

    Közzétéve: 2023. 04. 05.
  11. Persian Passover with special guest Penny Davidi

    Közzétéve: 2023. 03. 29.
  12. Halva

    Közzétéve: 2023. 03. 22.
  13. Setting Sofreh

    Közzétéve: 2023. 03. 15.
  14. Persian Beer with Zahra

    Közzétéve: 2023. 03. 08.
  15. Persian New Year | Norooz/Nowruz

    Közzétéve: 2023. 03. 01.
  16. Persian Pizza

    Közzétéve: 2023. 02. 22.
  17. Vegan Persian Food with Elham

    Közzétéve: 2023. 02. 15.
  18. Persian Dates

    Közzétéve: 2023. 02. 08.
  19. Blending Persian Culture into Families

    Közzétéve: 2023. 02. 01.
  20. Top 5 Items to Shop for in a Persian Market

    Közzétéve: 2023. 01. 25.

3 / 9

Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.

Visit the podcast's native language site