814 Epizód

  1. Nu förändras matförpackningarna

    Közzétéve: 2025. 02. 13.
  2. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Közzétéve: 2025. 02. 06.
  3. Hilma, svensk mästare i konditori

    Közzétéve: 2025. 01. 30.
  4. Saori lagar japansk husmanskost

    Közzétéve: 2025. 01. 23.
  5. Ett bättre matliv på landet än i Stockholm

    Közzétéve: 2025. 01. 16.
  6. Linda förändrar vårt matbeteende

    Közzétéve: 2025. 01. 09.
  7. Så jobbar öl- och vinrecensenter

    Közzétéve: 2025. 01. 02.
  8. Julbordet: Julskinkan på väg ut, Jansson på väg in

    Közzétéve: 2024. 12. 26.
  9. Uppdrag: hitta på ny röd julmat

    Közzétéve: 2024. 12. 19.
  10. Spännande böcker om mat

    Közzétéve: 2024. 12. 12.
  11. Ingen kris om glöggen kokar

    Közzétéve: 2024. 12. 05.
  12. Så förvandlas skarpsillen till ansjovis

    Közzétéve: 2024. 11. 28.
  13. Så fungerar fiskhamnen i Göteborg

    Közzétéve: 2024. 11. 21.
  14. När blir svensk öl svensk?

    Közzétéve: 2024. 11. 14.
  15. Världsmästare i pommes frites

    Közzétéve: 2024. 11. 07.
  16. Så hänger världens curry-rätter ihop

    Közzétéve: 2024. 10. 31.
  17. Tillaga med frysen

    Közzétéve: 2024. 10. 24.
  18. Därför äter inte barnen

    Közzétéve: 2024. 10. 17.
  19. Ett recept till alla möjliga bröd

    Közzétéve: 2024. 10. 10.
  20. Pumpan – bland mastodonter och människor

    Közzétéve: 2024. 10. 03.

3 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site