814 Epizód

  1. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Közzétéve: 2025. 07. 03.
  2. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Közzétéve: 2025. 06. 26.
  3. Dill — så svensk, och ändå inte

    Közzétéve: 2025. 06. 19.
  4. Svarta vinbär — vår gåva till världen

    Közzétéve: 2025. 06. 12.
  5. Så gör du Marias läskande isglass. Som inte är hård!

    Közzétéve: 2025. 06. 05.
  6. Joel avlivar myter om gjutjärn

    Közzétéve: 2025. 05. 29.
  7. Dammiga kryddor väcks till liv

    Közzétéve: 2025. 05. 22.
  8. Så gör du kebab i en vanlig stekpanna

    Közzétéve: 2025. 05. 15.
  9. Med smörgåstårtan in i framtiden!

    Közzétéve: 2025. 05. 08.
  10. Det stora ost-mysteriet

    Közzétéve: 2025. 05. 01.
  11. Framtiden för kaffe

    Közzétéve: 2025. 04. 24.
  12. Vendelas jakt på autentiska smaker

    Közzétéve: 2025. 04. 17.
  13. Saft som vuxendryck

    Közzétéve: 2025. 04. 10.
  14. Matpriserna kommer inte sjunka

    Közzétéve: 2025. 04. 03.
  15. Såsen utan status — béchamel

    Közzétéve: 2025. 03. 27.
  16. Gratis kokbok som berättar allt

    Közzétéve: 2025. 03. 20.
  17. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Közzétéve: 2025. 03. 13.
  18. Supertips-Ylva leker med maten

    Közzétéve: 2025. 03. 06.
  19. Guiderna som hjälper dig köpa bättre mat

    Közzétéve: 2025. 02. 27.
  20. Gröt till middag!

    Közzétéve: 2025. 02. 20.

2 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site