788 Epizód

  1. Dammiga kryddor väcks till liv

    Közzétéve: 2025. 05. 22.
  2. Så gör du kebab i en vanlig stekpanna

    Közzétéve: 2025. 05. 15.
  3. Med smörgåstårtan in i framtiden!

    Közzétéve: 2025. 05. 08.
  4. Det stora ost-mysteriet

    Közzétéve: 2025. 05. 01.
  5. Framtiden för kaffe

    Közzétéve: 2025. 04. 24.
  6. Vendelas jakt på autentiska smaker

    Közzétéve: 2025. 04. 17.
  7. Saft som vuxendryck

    Közzétéve: 2025. 04. 10.
  8. Matpriserna kommer inte sjunka

    Közzétéve: 2025. 04. 03.
  9. Såsen utan status — béchamel

    Közzétéve: 2025. 03. 27.
  10. Gratis kokbok som berättar allt

    Közzétéve: 2025. 03. 20.
  11. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Közzétéve: 2025. 03. 13.
  12. Supertips-Ylva leker med maten

    Közzétéve: 2025. 03. 06.
  13. Guiderna som hjälper dig köpa bättre mat

    Közzétéve: 2025. 02. 27.
  14. Gröt till middag!

    Közzétéve: 2025. 02. 20.
  15. Nu förändras matförpackningarna

    Közzétéve: 2025. 02. 13.
  16. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Közzétéve: 2025. 02. 06.
  17. Hilma, svensk mästare i konditori

    Közzétéve: 2025. 01. 30.
  18. Saori lagar japansk husmanskost

    Közzétéve: 2025. 01. 23.
  19. Ett bättre matliv på landet än i Stockholm

    Közzétéve: 2025. 01. 16.
  20. Linda förändrar vårt matbeteende

    Közzétéve: 2025. 01. 09.

1 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site