Gola: Italian Food & Beverage Culture
Podcast készítő Parlegari
94 Epizód
-
GOTR: Gola on the Road 2024 Day 4!
Közzétéve: 2024. 10. 22. -
GOTR: Gola on the Road 2024 Day 3!
Közzétéve: 2024. 10. 01. -
GOTR: Gola on the Road 2024 Day 2!
Közzétéve: 2024. 09. 17. -
GOTR: Gola on the Road 2024! Day 1
Közzétéve: 2024. 09. 03. -
Scenes from an Italian Restaurant
Közzétéve: 2024. 03. 26. -
Wine Time
Közzétéve: 2023. 10. 17. -
Winter Wonderland
Közzétéve: 2023. 10. 03. -
Out of the Frying Pan
Közzétéve: 2023. 09. 19. -
Food of the Italian Islands!
Közzétéve: 2023. 03. 14. -
Are you a Good Glutton, or a Bad Glutton?
Közzétéve: 2023. 02. 21. -
A Whole New World of Food
Közzétéve: 2023. 01. 24. -
Strit Fud
Közzétéve: 2023. 01. 10. -
Shaken and Stirred
Közzétéve: 2022. 12. 20. -
A Funny Story about Bucatini
Közzétéve: 2022. 11. 29. -
Pala, Pie, Pinsa, it's Pizza!
Közzétéve: 2022. 11. 08. -
Give Florence a Chance!
Közzétéve: 2022. 06. 15. -
Rules Were Made to Be Broken
Közzétéve: 2022. 06. 01. -
Caput Mundi
Közzétéve: 2022. 05. 10. -
Fat and Happy
Közzétéve: 2022. 04. 26. -
Bacarando and Cicchettando in Venice
Közzétéve: 2022. 04. 05.
Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]
