94 Epizód

  1. GOTR: Gola on the Road 2024 Day 4!

    Közzétéve: 2024. 10. 22.
  2. GOTR: Gola on the Road 2024 Day 3!

    Közzétéve: 2024. 10. 01.
  3. GOTR: Gola on the Road 2024 Day 2!

    Közzétéve: 2024. 09. 17.
  4. GOTR: Gola on the Road 2024! Day 1

    Közzétéve: 2024. 09. 03.
  5. Scenes from an Italian Restaurant

    Közzétéve: 2024. 03. 26.
  6. Wine Time

    Közzétéve: 2023. 10. 17.
  7. Winter Wonderland

    Közzétéve: 2023. 10. 03.
  8. Out of the Frying Pan

    Közzétéve: 2023. 09. 19.
  9. Food of the Italian Islands!

    Közzétéve: 2023. 03. 14.
  10. Are you a Good Glutton, or a Bad Glutton?

    Közzétéve: 2023. 02. 21.
  11. A Whole New World of Food

    Közzétéve: 2023. 01. 24.
  12. Strit Fud

    Közzétéve: 2023. 01. 10.
  13. Shaken and Stirred

    Közzétéve: 2022. 12. 20.
  14. A Funny Story about Bucatini

    Közzétéve: 2022. 11. 29.
  15. Pala, Pie, Pinsa, it's Pizza!

    Közzétéve: 2022. 11. 08.
  16. Give Florence a Chance!

    Közzétéve: 2022. 06. 15.
  17. Rules Were Made to Be Broken

    Közzétéve: 2022. 06. 01.
  18. Caput Mundi

    Közzétéve: 2022. 05. 10.
  19. Fat and Happy

    Közzétéve: 2022. 04. 26.
  20. Bacarando and Cicchettando in Venice

    Közzétéve: 2022. 04. 05.

1 / 5

Gola is a podcast on Italian food & beverage & how it connects to history, culture & society. Listen as co-hosts Katie Parla--Rome-based journalist and cookbook author--and Danielle Callegari--professor of Italian at Dartmouth College--break down all your fave Italian bites. Join them in studio or on the ground in Italy to learn about everything from ‘nduja to nucillo! Most of the content created for the Gola universe is reserved for patrons now, so make sure to join the golosi at https://www.patreon.com/golapod Contact Katie and Danielle at [email protected]

Visit the podcast's native language site