350 Epizód

  1. La cuina italiana de l'Eugeni de Diego

    Közzétéve: 2024. 02. 15.
  2. �s la cinquena gamma l'eina per millorar les condicions laborals als restaurants?

    Közzétéve: 2024. 02. 11.
  3. Barcelona Wine Week

    Közzétéve: 2024. 02. 10.
  4. El cigronet de l'Alta Anoia, una varietat recuperada

    Közzétéve: 2024. 02. 10.
  5. El formatge artes� catal�

    Közzétéve: 2024. 02. 08.
  6. Israel contra Gaza: quan la gana �s una arma de guerra

    Közzétéve: 2024. 02. 04.
  7. Dones del vi

    Közzétéve: 2024. 02. 03.
  8. Eric Ayala: "Vaig anar a estudiar a N�pols per entendre la tradici� de la pizza"

    Közzétéve: 2024. 02. 03.
  9. Vins lliures

    Közzétéve: 2024. 02. 01.
  10. Digue'm d'on ve el peix que compres i et dir� si t� anisakis

    Közzétéve: 2024. 01. 28.
  11. Artesans del vi

    Közzétéve: 2024. 01. 27.
  12. Rosa Rodon: "No sabem on �s el sostre de la gastronomia. Tots mengem, per� no tots cuinem"

    Közzétéve: 2024. 01. 27.
  13. Carnestoltes i la botifarra d'ou

    Közzétéve: 2024. 01. 25.
  14. Un plat amb t�fona a casa: plaer m�xim per 10 euros

    Közzétéve: 2024. 01. 21.
  15. Formaci� de sommeliers

    Közzétéve: 2024. 01. 20.
  16. Adeu a la por de cuinar amb microones!

    Közzétéve: 2024. 01. 20.
  17. Jordi Ginabreda, les aventures d'un cuiner-ramader al Pla de l'Estany

    Közzétéve: 2024. 01. 18.
  18. Volta al m�n a trav�s del picant

    Közzétéve: 2024. 01. 14.
  19. Descobrim com es beu vi a casa de Felip VI

    Közzétéve: 2024. 01. 13.
  20. Les "food trends" del 2024

    Közzétéve: 2024. 01. 13.

2 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast