Gastronomia
Podcast készítő Catalunya R�dio
350 Epizód
-
Aliment�ria 2024: prote�na i aliments enriquits. I la dieta mediterr�nia?
Közzétéve: 2024. 03. 24. -
Vi ranci i fruits secs
Közzétéve: 2024. 03. 23. -
Totes les aig�es s�n iguals?
Közzétéve: 2024. 03. 23. -
Josep Llu�s Penad�s, de periodista a influencer gastron�mic
Közzétéve: 2024. 03. 21. -
Cinema i can�bals: horror i fascinaci� a la gran pantalla
Közzétéve: 2024. 03. 17. -
Rutes del vi
Közzétéve: 2024. 03. 16. -
La poma de Girona, present i futur
Közzétéve: 2024. 03. 14. -
Cuineres dom�stiques de tres generacions: les coses han canviat, per� no tant
Közzétéve: 2024. 03. 10. -
La millor sommelier de Catalunya
Közzétéve: 2024. 03. 09. -
Les maduixes d'en Llu�s Fisas
Közzétéve: 2024. 03. 07. -
Arquitectura d'un kebab: rajoles, formes geom�triques i cuinar carn en vertical
Közzétéve: 2024. 03. 03. -
Distribu�dors de vi
Közzétéve: 2024. 03. 02. -
Tastem formatges artesans catalans
Közzétéve: 2024. 03. 02. -
Toni Xueca, l'artesania formatgera catalana
Közzétéve: 2024. 02. 29. -
Cooperativisme, medi ambient, distribu�dores, consumidors: Les claus de la revolta pagesa
Közzétéve: 2024. 02. 25. -
Tastem els cinc nous vins de finca qualificada
Közzétéve: 2024. 02. 24. -
Carles Bonnin, el guru dels destil�lats dels grans xefs
Közzétéve: 2024. 02. 22. -
El perqu� del boom del pistatxo a casa, a les pastisseries i als camps
Közzétéve: 2024. 02. 18. -
Podar els ceps amb respecte
Közzétéve: 2024. 02. 17. -
Les mil i una possibilitats de la cuina del porc
Közzétéve: 2024. 02. 17.
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast
