350 Epizód

  1. Aliment�ria 2024: prote�na i aliments enriquits. I la dieta mediterr�nia?

    Közzétéve: 2024. 03. 24.
  2. Vi ranci i fruits secs

    Közzétéve: 2024. 03. 23.
  3. Totes les aig�es s�n iguals?

    Közzétéve: 2024. 03. 23.
  4. Josep Llu�s Penad�s, de periodista a influencer gastron�mic

    Közzétéve: 2024. 03. 21.
  5. Cinema i can�bals: horror i fascinaci� a la gran pantalla

    Közzétéve: 2024. 03. 17.
  6. Rutes del vi

    Közzétéve: 2024. 03. 16.
  7. La poma de Girona, present i futur

    Közzétéve: 2024. 03. 14.
  8. Cuineres dom�stiques de tres generacions: les coses han canviat, per� no tant

    Közzétéve: 2024. 03. 10.
  9. La millor sommelier de Catalunya

    Közzétéve: 2024. 03. 09.
  10. Les maduixes d'en Llu�s Fisas

    Közzétéve: 2024. 03. 07.
  11. Arquitectura d'un kebab: rajoles, formes geom�triques i cuinar carn en vertical

    Közzétéve: 2024. 03. 03.
  12. Distribu�dors de vi

    Közzétéve: 2024. 03. 02.
  13. Tastem formatges artesans catalans

    Közzétéve: 2024. 03. 02.
  14. Toni Xueca, l'artesania formatgera catalana

    Közzétéve: 2024. 02. 29.
  15. Cooperativisme, medi ambient, distribu�dores, consumidors: Les claus de la revolta pagesa

    Közzétéve: 2024. 02. 25.
  16. Tastem els cinc nous vins de finca qualificada

    Közzétéve: 2024. 02. 24.
  17. Carles Bonnin, el guru dels destil�lats dels grans xefs

    Közzétéve: 2024. 02. 22.
  18. El perqu� del boom del pistatxo a casa, a les pastisseries i als camps

    Közzétéve: 2024. 02. 18.
  19. Podar els ceps amb respecte

    Közzétéve: 2024. 02. 17.
  20. Les mil i una possibilitats de la cuina del porc

    Közzétéve: 2024. 02. 17.

1 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast