119 Epizód

  1. Ameddig a tűzgyújtó folyadék illata lengi be az utcákat, addig nem biztos, hogy örülni kell annak, hogy mennyien grilleznek

    Közzétéve: 2020. 09. 12.
  2. Butaság, hogy tengeri halat csak a tengerparton szabad enni

    Közzétéve: 2020. 08. 29.
  3. Azért iszunk teát, mert kivisz a mátrixból

    Közzétéve: 2020. 08. 22.
  4. Bíró Lajos: Ma már köpködjük a múltat, de a korosztályom még emlékszik, hogy bizony mi is azt a trágyát főztük

    Közzétéve: 2020. 08. 01.
  5. Zing: Nincs olyan ember, aki ne ült volna le a bérbeadójával, hogy egy kis haladékot kérjen

    Közzétéve: 2020. 04. 26.
  6. Láttuk, mi van az olasz barátokkal, úgyhogy én mindenki előtt pánikoltam be

    Közzétéve: 2020. 04. 11.
  7. Nem adok olyan ételt másnak, amit saját magamnak vagy a gyerekemnek ne adnék

    Közzétéve: 2020. 03. 01.
  8. Életünk során két-háromszor sem ártana szakmát váltanunk

    Közzétéve: 2020. 02. 16.
  9. Borbás Marcsi: Nagyanyáinknak nem volt szemete, és hetente csak egyszer ettek húst

    Közzétéve: 2020. 02. 02.
  10. Öt sima pizzához egy ember is elég, egy nápolyit meg öten készítenek

    Közzétéve: 2020. 01. 11.
  11. Várady Tibor: Még a drága kávé is viszonylag olcsó termék

    Közzétéve: 2019. 12. 22.
  12. A kenyérsütés nagyon szexi

    Közzétéve: 2019. 12. 08.
  13. Vad-Horváth Zoltán: Amikor két giroszt kaptál hétszázötvenért, akkor már komoly baj volt

    Közzétéve: 2019. 11. 07.
  14. Steiner Kristóf: A világunk a fanatizmusra van berendezkedve

    Közzétéve: 2019. 10. 27.
  15. Regölyi Péter: Nem mindenki azért lesz vegán, mert nem szereti a hús ízét

    Közzétéve: 2019. 10. 09.
  16. Pestre kitehetjük a megtelt táblát, Budára kell menni reggelizni

    Közzétéve: 2019. 09. 05.
  17. Hlatky-Schlichter Hubert a magyar gasztróról, a fejlődésről és a sóher milliárdosokról

    Közzétéve: 2019. 08. 15.
  18. Gerendai Károly: Ha a magyarokon múlna, csődbe mehetnének a csúcséttermek

    Közzétéve: 2019. 08. 01.
  19. Sipos Melinda és az élet műanyag nélkül

    Közzétéve: 2019. 07. 19.

6 / 6

A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.