Filéző - 24.hu
Podcast készítő 24.hu - Vasárnapok
119 Epizód
-
Ismerik és szeretik a magyarok az olasz konyhát, de azért lehet újat mutatni
Közzétéve: 2021. 11. 20. -
Az áremelkedés sokakat visszaterelhet a „mindegy, csak legyen olcsó” termékekhez
Közzétéve: 2021. 11. 14. -
Fontos lenne, hogy az éttermek is elkezdjenek komposztálni
Közzétéve: 2021. 10. 31. -
Rókusfalvy Pál: A szőlőben megtanul az ember picit szerényebbnek lenni
Közzétéve: 2021. 10. 24. -
Ahogy olcsóbb lett az utazás Thaiföldre, egyre népszerűbb lett a thai konyha itthon is
Közzétéve: 2021. 10. 17. -
Magyarországon összemosódik a kebab a gyrosszal
Közzétéve: 2021. 10. 03. -
Ma már nem kell húsz percnél többet sétálni egy jó kenyérért
Közzétéve: 2021. 09. 26. -
Ki mondta, hogy egy Michelin-csillagos étteremben nem szabad tunkolni?
Közzétéve: 2021. 09. 19. -
Molnár B. Tamás: Előbb vált törzspártot a magyar polgár, minthogy az étkezési szokásain változtasson
Közzétéve: 2021. 09. 12. -
Még ma is az IPA a kraft sörök kapudrogja
Közzétéve: 2021. 09. 04. -
Megnyitották új éttermüket, aztán bezárt az ország
Közzétéve: 2021. 08. 28. -
Olyan pho levest sehol nem kapsz Európában, mint Budapesten
Közzétéve: 2021. 08. 21. -
Ha fagyizód van, nincs nyarad
Közzétéve: 2021. 08. 14. -
A világ legnagyobb tévedése, hogy rossz borból kell fröccsöt készíteni
Közzétéve: 2021. 08. 07. -
Vomberg Frigyes: A hiánygazdaságban egészségesebben ettünk, mint a mostani bőségben
Közzétéve: 2021. 07. 25. -
Gyerekként nem álmodott saját csokigyárról, mégis ő lett a drazsémágus
Közzétéve: 2021. 07. 18. -
Juhos József: 11 évesen jöttem rá, hogy mégse rendőr, hanem cukrász leszek
Közzétéve: 2021. 07. 10. -
Mautner Zsófia: Végre egymásra találhat Budapest és a vidéki gasztronómia
Közzétéve: 2021. 07. 03. -
Sárközi Ákos: Hiába főzök jól, ha bunkó a felszolgáló, és hiába cuki a felszolgáló, ha rossz az étel
Közzétéve: 2021. 06. 11. -
A terasznyitás eufóriája után még jöhet a feketeleves
Közzétéve: 2021. 04. 23.
A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.