259 Epizód

  1. Meetings of the MInds – Tara VanderDussen, Natalie Kovarik

    Közzétéve: 2023. 01. 14.
  2. Loving Land – Andy Breiter

    Közzétéve: 2023. 01. 06.
  3. Climate, Justice and Deep Roots (Continued) – Liz Carlisle

    Közzétéve: 2022. 12. 30.
  4. Plant Based Steaks – Eric Miller

    Közzétéve: 2022. 12. 23.
  5. Buffalo Stone Woman – Latrice Tatsey

    Közzétéve: 2022. 12. 16.
  6. Hi Tech Hi Touch – Julie Guthman

    Közzétéve: 2022. 12. 09.
  7. Slow Water Wins – Erica Gies

    Közzétéve: 2022. 12. 02.
  8. Resource-fullness Required – Michael Kilpatrick

    Közzétéve: 2022. 11. 26.
  9. Alexa, Got Pesticide? – Karen Morrison

    Közzétéve: 2022. 11. 18.
  10. Angus Wright, Ramon Gonzales – Steve Gliessman

    Közzétéve: 2022. 11. 11.
  11. Wendell’s Wisdom – Wendell Berry

    Közzétéve: 2022. 11. 05.
  12. Food Communicates – Wyatt Ball

    Közzétéve: 2022. 10. 28.
  13. Frontiers Below – Ben Cloud

    Közzétéve: 2022. 10. 22.
  14. Creation Curation – Chef Travis Passerotti

    Közzétéve: 2022. 10. 15.
  15. Our Resilient Alternatives – Joel Salatin & Ben Glassen

    Közzétéve: 2022. 10. 07.
  16. Hunger’s Not Right, Or Left – Chef Mulvaney, White House

    Közzétéve: 2022. 09. 30.
  17. Pigs In Space – Pete Lammers

    Közzétéve: 2022. 09. 24.
  18. Farm To Bridge – Chef Nina Curtis

    Közzétéve: 2022. 09. 20.
  19. Growing Water – Greg Pruett & Terry Paule

    Közzétéve: 2022. 09. 11.
  20. Global to Local Fertilizer – Matt Simpson

    Közzétéve: 2022. 09. 02.

7 / 13

Farm to Table means different things to different people but many would agree that restaurants and their chefs have led the way on our Farm to Table journey. Chefs might say that they have been led by their own customers who have shown a preference for food with a story all the way back to the farm: the farmer, unique varieties or breeds, production practices and overall sustainability. In this episode of Farm To Table Talk we are joined at the table by Greg Drescher, the Vice President of Strategic Initiatives and Industry Leadership with the Culinary Institute of America (CIA) to explore what Farm To Table means in the Culinary world and the trends that change menus.

Visit the podcast's native language site