Farm To Table Talk
Podcast készítő Farm To Table Talk - Péntek
259 Epizód
-
Meetings of the MInds – Tara VanderDussen, Natalie Kovarik
Közzétéve: 2023. 01. 14. -
Loving Land – Andy Breiter
Közzétéve: 2023. 01. 06. -
Climate, Justice and Deep Roots (Continued) – Liz Carlisle
Közzétéve: 2022. 12. 30. -
Plant Based Steaks – Eric Miller
Közzétéve: 2022. 12. 23. -
Buffalo Stone Woman – Latrice Tatsey
Közzétéve: 2022. 12. 16. -
Hi Tech Hi Touch – Julie Guthman
Közzétéve: 2022. 12. 09. -
Slow Water Wins – Erica Gies
Közzétéve: 2022. 12. 02. -
Resource-fullness Required – Michael Kilpatrick
Közzétéve: 2022. 11. 26. -
Alexa, Got Pesticide? – Karen Morrison
Közzétéve: 2022. 11. 18. -
Angus Wright, Ramon Gonzales – Steve Gliessman
Közzétéve: 2022. 11. 11. -
Wendell’s Wisdom – Wendell Berry
Közzétéve: 2022. 11. 05. -
Food Communicates – Wyatt Ball
Közzétéve: 2022. 10. 28. -
Frontiers Below – Ben Cloud
Közzétéve: 2022. 10. 22. -
Creation Curation – Chef Travis Passerotti
Közzétéve: 2022. 10. 15. -
Our Resilient Alternatives – Joel Salatin & Ben Glassen
Közzétéve: 2022. 10. 07. -
Hunger’s Not Right, Or Left – Chef Mulvaney, White House
Közzétéve: 2022. 09. 30. -
Pigs In Space – Pete Lammers
Közzétéve: 2022. 09. 24. -
Farm To Bridge – Chef Nina Curtis
Közzétéve: 2022. 09. 20. -
Growing Water – Greg Pruett & Terry Paule
Közzétéve: 2022. 09. 11. -
Global to Local Fertilizer – Matt Simpson
Közzétéve: 2022. 09. 02.
Farm to Table means different things to different people but many would agree that restaurants and their chefs have led the way on our Farm to Table journey. Chefs might say that they have been led by their own customers who have shown a preference for food with a story all the way back to the farm: the farmer, unique varieties or breeds, production practices and overall sustainability. In this episode of Farm To Table Talk we are joined at the table by Greg Drescher, the Vice President of Strategic Initiatives and Industry Leadership with the Culinary Institute of America (CIA) to explore what Farm To Table means in the Culinary world and the trends that change menus.
