Cooking Issues
Podcast készítő Heritage Radio Network

Kategóriák:
453 Epizód
-
Episode 53: Meat Glue & The Modernist Pantry
Közzétéve: 2011. 09. 13. -
Episode 52: Live from Bogota, It’s Cooking Issues!
Közzétéve: 2011. 08. 30. -
Episode 51: Who Doesn’t Like Biscuits?!?!
Közzétéve: 2011. 08. 23. -
Episode 50: Nathan Myhrvold
Közzétéve: 2011. 08. 16. -
Episode 49: Meat, MSG, and Mayan Spinach
Közzétéve: 2011. 08. 09. -
Episode 48: Sugar, Manatees, and Meat
Közzétéve: 2011. 08. 02. -
Episode 47: Food Chemistry and Color
Közzétéve: 2011. 07. 26. -
Episode 46: Dave’s Back!
Közzétéve: 2011. 07. 19. -
Episode 45: Pie
Közzétéve: 2011. 06. 21. -
Episode 44: Curing and Iki Jime
Közzétéve: 2011. 06. 14. -
Episode 43: Harold McGee
Közzétéve: 2011. 06. 07. -
Episode 42: Raw Vegan Diet
Közzétéve: 2011. 05. 31. -
Episode 41: Vodka Sauce & Non Alcoholic Cocktails
Közzétéve: 2011. 05. 17. -
Episode 40: Cuffs and Buttons
Közzétéve: 2011. 05. 10. -
Episode 39: Brooks Headley
Közzétéve: 2011. 05. 03. -
Episode 38: Bacon Carbonara?
Közzétéve: 2011. 04. 26. -
Episode 37: Cinnamon, Guar Gum, Etc.
Közzétéve: 2011. 04. 19. -
Episode 36: Eat Canadian Geese!
Közzétéve: 2011. 04. 12. -
Episode 35: SPORE SPORE SPORE
Közzétéve: 2011. 04. 05. -
Episode 34: Stand Up!
Közzétéve: 2011. 03. 29.
Dave Arnold, chef and inventor, answers listener questions on the latest innovative techniques, equipment, and ingredients in the food world. Each week on Cooking Issues, Dave solves your cooking dilemmas with his mile-a-minute stream of knowledge. Got a question on ike-jime, the Japanese fish killing technique? We got you covered. Hydrocolloids, sous-vide, liquid nitrogen? No problem. Have a question about pimping your oven to make great pizza? Give us a call. Occasionally Dave will invite special guest chefs, bartenders, authors and columnists to join the show.