85 Epizód

  1. An Oven Side Chat About A Quest for The Perfect Pizza

    Közzétéve: 2022. 04. 14.
  2. An Oven Side Chat About Specialty Baking

    Közzétéve: 2022. 04. 07.
  3. An Oven Side Chat with A True Adirondack Baker

    Közzétéve: 2022. 03. 31.
  4. Not All Fruitcakes Are for Door Stops

    Közzétéve: 2022. 03. 24.
  5. Soaking Syrups

    Közzétéve: 2022. 03. 17.
  6. Baking with Oats

    Közzétéve: 2022. 03. 10.
  7. Deciphering Baking Terms

    Közzétéve: 2022. 03. 03.
  8. The Vitality of Vital Wheat Gluten

    Közzétéve: 2022. 02. 24.
  9. The Reuben

    Közzétéve: 2022. 02. 17.
  10. Simply Semifreddo

    Közzétéve: 2022. 02. 10.
  11. The Marvelous World of Macarons

    Közzétéve: 2022. 02. 03.
  12. Fabulous Frangipane

    Közzétéve: 2022. 01. 27.
  13. Eating the Curds

    Közzétéve: 2022. 01. 20.
  14. Creating the Flakiest Croissants

    Közzétéve: 2022. 01. 13.
  15. The Popover Phenomenon

    Közzétéve: 2022. 01. 06.
  16. My Biggest Baking Mistakes and How They Made Me a Better Baker

    Közzétéve: 2020. 12. 24.
  17. The Gluten Game- How to Create and Control Gluten in Baked Goods

    Közzétéve: 2020. 12. 17.
  18. Scaling- Adjusting Your Recipe to Fit Your Pans

    Közzétéve: 2020. 12. 10.
  19. Baking Memories with Grandma Etta

    Közzétéve: 2020. 12. 03.
  20. The Ultimate Chocolate Cream Pie

    Közzétéve: 2020. 11. 26.

1 / 5

Award winning author, educator and chef Gail Sokol shares her experience, recipes, tips and tricks in this weekly baking podcast. Chef Sokol specializes in making baking easy and approachable for people of all skill levels.

Visit the podcast's native language site