85 Epizód

  1. Five Great Hacks to Making You a Better Baker

    Közzétéve: 2020. 11. 19.
  2. Yeasty Cinnamon Rolls

    Közzétéve: 2020. 11. 12.
  3. Black and White Cookies

    Közzétéve: 2020. 11. 05.
  4. Making Focaccia with Your New Sourdough Starter (Part 4 of the Series)

    Közzétéve: 2020. 10. 29.
  5. Creating a Sourdough Starter (Part 3 of the Series)

    Közzétéve: 2020. 10. 22.
  6. The Science of Sourdoughs (Part 2 of the Series)

    Közzétéve: 2020. 10. 15.
  7. Introduction to Sourdoughs- A Four Part Series

    Közzétéve: 2020. 10. 08.
  8. Erythritol, My Favorite Sugar Substitute

    Közzétéve: 2020. 10. 01.
  9. Transforming My Molten Chocolate Cake Recipe to be Gluten and Sugar Free

    Közzétéve: 2020. 09. 24.
  10. The Great Genoise (French Sponge Cake)

    Közzétéve: 2020. 09. 17.
  11. Secrets to Getting the Best Cookies Ever

    Közzétéve: 2019. 03. 25.
  12. Learn to Bake Polka-Dotted Pirouette Cookies

    Közzétéve: 2019. 03. 18.
  13. How to Bake Sheet Cookies & Rolled Cookies.

    Közzétéve: 2019. 03. 11.
  14. How to Bake Molded Cookies & Bar Cookies

    Közzétéve: 2019. 03. 04.
  15. How To Bake Drop Cookies & Refrigerator Cookies

    Közzétéve: 2019. 02. 25.
  16. Opening the Cookie Jar, a Six Part Series

    Közzétéve: 2019. 02. 17.
  17. Baking: How To Lighten Things Up

    Közzétéve: 2019. 01. 28.
  18. The Magnificent Mango

    Közzétéve: 2019. 01. 21.
  19. One Brownie Recipe, Four Delicious, Variations

    Közzétéve: 2019. 01. 14.
  20. How to Add Texture and Crunch to a Plated Dessert

    Közzétéve: 2019. 01. 07.

2 / 5

Award winning author, educator and chef Gail Sokol shares her experience, recipes, tips and tricks in this weekly baking podcast. Chef Sokol specializes in making baking easy and approachable for people of all skill levels.

Visit the podcast's native language site