409 Epizód

  1. Food Americana

    Közzétéve: 2021. 07. 02.
  2. The Arabesque Table

    Közzétéve: 2021. 06. 17.
  3. Meet Bread & Pizza Authority Peter Reinhart

    Közzétéve: 2021. 06. 10.
  4. Black Smoke, the African American Roots of BBQ

    Közzétéve: 2021. 05. 20.
  5. Retro Cocktails and Pimm's Cups

    Közzétéve: 2021. 04. 16.
  6. Cuisine of the Spanish Roma

    Közzétéve: 2021. 04. 09.
  7. Made in Italy, really!

    Közzétéve: 2021. 03. 26.
  8. Jessica B. Harris on The Legacy Quilt: African-American Foundation of American Cuisine 1619-2019

    Közzétéve: 2021. 03. 05.
  9. Presenting The Shameless Chef

    Közzétéve: 2021. 02. 20.
  10. Pasta's Past, One Dish at a Time

    Közzétéve: 2021. 01. 16.
  11. Foods of Christmas Past

    Közzétéve: 2020. 12. 17.
  12. Victory in the Kitchen: The Life of Churchill's Cook

    Közzétéve: 2020. 12. 11.
  13. Preserving a Culture Through Regenerative Tourism with Elizabeth Minchilli

    Közzétéve: 2020. 12. 03.
  14. American Pie History

    Közzétéve: 2020. 11. 01.
  15. The Story of Foie Gras and Cuisine of Gascony

    Közzétéve: 2020. 10. 18.
  16. Holiday Food, 3,000 years old.

    Közzétéve: 2020. 09. 18.
  17. League of Kitchens: Preserving Culinary Traditions

    Közzétéve: 2020. 08. 20.
  18. The Chile Pepper in China

    Közzétéve: 2020. 08. 12.
  19. Presenting Eat Your Heartland Out

    Közzétéve: 2020. 07. 09.
  20. History of Soup Kitchens

    Közzétéve: 2020. 05. 08.

3 / 21

Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.

Visit the podcast's native language site