411 Epizód

  1. Politics in the Grocery Aisle with Marion Nestle

    Közzétéve: 2025. 12. 12.
  2. Katie Parla on Roman Food Culture

    Közzétéve: 2025. 11. 07.
  3. Immigrant Italian Women and the Birth of an Italian American Foodway

    Közzétéve: 2025. 03. 19.
  4. The Foodways and Cooking of Nigeria

    Közzétéve: 2025. 02. 15.
  5. Elysian Kitchens

    Közzétéve: 2025. 01. 17.
  6. Gastronomic Journey of Peru

    Közzétéve: 2024. 04. 10.
  7. Jewish Food Society: Preserving the Jewish Culinary Heritage from Around the World

    Közzétéve: 2024. 03. 07.
  8. Endangered Foods

    Közzétéve: 2023. 11. 14.
  9. Ways of Eating

    Közzétéve: 2023. 10. 25.
  10. The Controversial History of Fasting

    Közzétéve: 2023. 10. 04.
  11. The Magic Eight: The Plants Native American Peoples Shared with the World

    Közzétéve: 2023. 09. 20.
  12. National Dish

    Közzétéve: 2023. 06. 28.
  13. America's Burgers with George Motz

    Közzétéve: 2023. 06. 15.
  14. Peanuts: Preserving History

    Közzétéve: 2023. 06. 01.
  15. Chefwise

    Közzétéve: 2023. 05. 04.
  16. The Myth of Milk as Superfood

    Közzétéve: 2023. 04. 13.
  17. Iconic New York Jewish Foods

    Közzétéve: 2023. 03. 23.
  18. Food of the Italian Islands

    Közzétéve: 2023. 03. 09.
  19. The Philosophy of Curry

    Közzétéve: 2023. 02. 09.
  20. Unraveling The Food of Taiwan with Cathy Erway

    Közzétéve: 2023. 01. 26.

1 / 21

Culinary historian Linda Pelaccio takes a journey through the history of food. Take a dive into food cultures through history, from ancient Mesopotamia and imperial China to the grazing tables and deli counters of today. Tune in as Linda, along with a guest list of culinary chroniclers and enthusiasts, explores the lively links between food cultures of the present and past.

Visit the podcast's native language site