105 Epizód

  1. Ep. 25: Smoking, Part 2

    Közzétéve: 2019. 01. 02.
  2. Ep. 24: Smoking, Part 1

    Közzétéve: 2018. 12. 27.
  3. Ep. 23: Sausage, Part 2

    Közzétéve: 2018. 12. 18.
  4. Ep. 22: Sausage, Part 1

    Közzétéve: 2018. 12. 13.
  5. Ep. 21: Holiday Grab Bag Q&A, Part 2

    Közzétéve: 2018. 12. 04.
  6. Ep. 18: Hunting Deer & Eating Venison Part 1

    Közzétéve: 2018. 11. 26.
  7. Ep. 20: Holiday Grab Bag Q&A, Part 1

    Közzétéve: 2018. 11. 15.
  8. Ep. 19: Hunting Deer & Eating Venison Part 2

    Közzétéve: 2018. 11. 07.
  9. Ep 17: Homesteading Grab Bag Part 2

    Közzétéve: 2018. 10. 10.
  10. Ep 16: Homesteading Grab Bag Part 1

    Közzétéve: 2018. 09. 26.
  11. Ep. 15: Pig Depilation

    Közzétéve: 2018. 08. 29.
  12. Ep. 14: Pig Killing

    Közzétéve: 2018. 08. 15.
  13. Ep. 13: Whole Animal Barbecuing

    Közzétéve: 2018. 08. 03.
  14. Ep. 12: Meat Preservation, Part 2; Meat Fermentation

    Közzétéve: 2018. 06. 22.
  15. Ep. 11: Meat Preservation Part 1; Whole Muscle Curing

    Közzétéve: 2018. 05. 17.
  16. Ep. 10: Heritage Breed Pork

    Közzétéve: 2018. 04. 08.
  17. Ep. 9: Shop, Truck & Money

    Közzétéve: 2018. 03. 21.
  18. Ep. 8: Tools

    Közzétéve: 2018. 02. 23.
  19. Ep. 7: Grab Bag Bonus

    Közzétéve: 2017. 12. 18.
  20. Ep. 6: First Things, Part 3; Continuing

    Közzétéve: 2017. 10. 25.

5 / 6

This podcast is for anyone desiring to learn more about the human process of traditional, ethical, economic and delicious livestock processing and eating. Brandon and Lauren Sheard, co-hosts and owners of Farmstead Meatsmith--their small-scale, custom processing and education business--talk all things meat related: from practical knowledge to the philosophical inspiration behind growing, harvesting and eating meat.

Visit the podcast's native language site