A Meatsmith Harvest
Podcast készítő Farmstead Meatsmith
105 Epizód
-
Ep. 25: Smoking, Part 2
Közzétéve: 2019. 01. 02. -
Ep. 24: Smoking, Part 1
Közzétéve: 2018. 12. 27. -
Ep. 23: Sausage, Part 2
Közzétéve: 2018. 12. 18. -
Ep. 22: Sausage, Part 1
Közzétéve: 2018. 12. 13. -
Ep. 21: Holiday Grab Bag Q&A, Part 2
Közzétéve: 2018. 12. 04. -
Ep. 18: Hunting Deer & Eating Venison Part 1
Közzétéve: 2018. 11. 26. -
Ep. 20: Holiday Grab Bag Q&A, Part 1
Közzétéve: 2018. 11. 15. -
Ep. 19: Hunting Deer & Eating Venison Part 2
Közzétéve: 2018. 11. 07. -
Ep 17: Homesteading Grab Bag Part 2
Közzétéve: 2018. 10. 10. -
Ep 16: Homesteading Grab Bag Part 1
Közzétéve: 2018. 09. 26. -
Ep. 15: Pig Depilation
Közzétéve: 2018. 08. 29. -
Ep. 14: Pig Killing
Közzétéve: 2018. 08. 15. -
Ep. 13: Whole Animal Barbecuing
Közzétéve: 2018. 08. 03. -
Ep. 12: Meat Preservation, Part 2; Meat Fermentation
Közzétéve: 2018. 06. 22. -
Ep. 11: Meat Preservation Part 1; Whole Muscle Curing
Közzétéve: 2018. 05. 17. -
Ep. 10: Heritage Breed Pork
Közzétéve: 2018. 04. 08. -
Ep. 9: Shop, Truck & Money
Közzétéve: 2018. 03. 21. -
Ep. 8: Tools
Közzétéve: 2018. 02. 23. -
Ep. 7: Grab Bag Bonus
Közzétéve: 2017. 12. 18. -
Ep. 6: First Things, Part 3; Continuing
Közzétéve: 2017. 10. 25.
This podcast is for anyone desiring to learn more about the human process of traditional, ethical, economic and delicious livestock processing and eating. Brandon and Lauren Sheard, co-hosts and owners of Farmstead Meatsmith--their small-scale, custom processing and education business--talk all things meat related: from practical knowledge to the philosophical inspiration behind growing, harvesting and eating meat.
