The British Food History Podcast
Podcast készítő Neil Buttery
79 Epizód
-
A Rare Early Modern Cheese Manuscript with Alex Bamji
Közzétéve: 2025. 08. 20. -
Bread & Bakers with David Wright
Közzétéve: 2025. 08. 10. -
Bronze Age Food & Foodways with Chris Wakefield & Rachel Ballantyne
Közzétéve: 2025. 07. 30. -
A Regional Food Tour with Jenny Linford
Közzétéve: 2025. 07. 20. -
Black & White Pudding with Matthew Cockin & Grant Harper
Közzétéve: 2025. 07. 09. -
Special Postbag Edition #5
Közzétéve: 2025. 02. 23. -
Alexis Soyer with Lindsay Middleton
Közzétéve: 2025. 02. 06. -
Making Medieval Ale at Home with Alison Kay
Közzétéve: 2025. 01. 27. -
A Tudor Christmas with Brigitte Webster
Közzétéve: 2024. 12. 24. -
The Philosophy of Puddings with Neil Buttery, Peter Gilchrist & Lindsay Middleton
Közzétéve: 2024. 12. 20. -
An Irish Food Story with Jp McMahon
Közzétéve: 2024. 12. 10. -
Turkey with Tom Copas
Közzétéve: 2024. 12. 01. -
The English Table with Jill Norman
Közzétéve: 2024. 11. 24. -
A History of Baking with Sam Bilton & Neil Buttery
Közzétéve: 2024. 11. 17. -
Crisps with Natalie Whittle
Közzétéve: 2024. 11. 05. -
Cooking 'English Food' with Nicola Aldren, Simone Blagg & Anthea Craig
Közzétéve: 2024. 10. 26. -
Jane Grigson with Sophie Grigson
Közzétéve: 2024. 10. 12. -
50 Years of 'English Food' by Jane Grigson with Sam Bilton, Annie Gray, Ivan Day & Jill Norman
Közzétéve: 2024. 09. 29. -
Special Postbag Edition #4
Közzétéve: 2024. 06. 08. -
Historical Cookery with Jay Reifel
Közzétéve: 2024. 05. 21.
Welcome to 'The British Food History Podcast': British food in all its (sometimes gory) glory with Dr. Neil Buttery. He'll be looking in depth at all aspects of food with interviews with special guests, recipes, re-enactments, foraging, trying his hand at traditional techniques, and tracking down forgotten recipes and hyper-regional specialities. He'll also be trying to answer the big question: What makes British food, so...British?