265 Epizód

  1. Khachapuri with Josh Scherer

    Közzétéve: 2018. 10. 31.
  2. Pasta with Adam Roberts

    Közzétéve: 2018. 10. 24.
  3. Sweet Potatoes with Jenné Claiborne

    Közzétéve: 2018. 10. 17.
  4. Borscht with Olivia Smoliga

    Közzétéve: 2018. 10. 10.
  5. Bolognese with Shirley Chung

    Közzétéve: 2018. 10. 03.
  6. Food of Barbados with Michael Harrison

    Közzétéve: 2018. 09. 26.
  7. Spicy Food with Judy Joo

    Közzétéve: 2018. 09. 19.
  8. Hot Sauce with Llewellyn Clarke

    Közzétéve: 2018. 09. 12.
  9. McConnell's Fine Ice Creams with Michael Palmer

    Közzétéve: 2018. 09. 05.
  10. Ramen with Sherry Villanueva

    Közzétéve: 2018. 08. 29.
  11. California Ranching with Elizabeth Poett

    Közzétéve: 2018. 08. 22.
  12. Cobb Salad with John Cox

    Közzétéve: 2018. 08. 15.
  13. Matzo Ball Soup with Mara Wilson

    Közzétéve: 2018. 08. 08.
  14. Peaches with Guy Branum

    Közzétéve: 2018. 08. 01.
  15. Ice Cream Trucks

    Közzétéve: 2018. 07. 18.
  16. Popsicles

    Közzétéve: 2018. 07. 11.
  17. Tater Tots

    Közzétéve: 2018. 07. 04.
  18. S'mores

    Közzétéve: 2018. 06. 27.
  19. Chicken & Waffles with Carl Tart

    Közzétéve: 2018. 06. 20.
  20. Gumbo with Maggie Maye

    Közzétéve: 2018. 06. 13.

9 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site