265 Epizód

  1. Food Media with Soleil Ho

    Közzétéve: 2019. 03. 20.
  2. Italy with Katie Parla

    Közzétéve: 2019. 03. 13.
  3. Live at Double Barrel with Mohanad Elshieky

    Közzétéve: 2019. 03. 06.
  4. Tourist Towns with Ken Layne

    Közzétéve: 2019. 02. 27.
  5. Cheese & Crackers with Anna Hossnieh

    Közzétéve: 2019. 02. 20.
  6. Fried Chicken with Josh Zad

    Közzétéve: 2019. 02. 13.
  7. Pickles with Gaby Dunn

    Közzétéve: 2019. 02. 06.
  8. Taco Bell with Jon Gabrus

    Közzétéve: 2019. 01. 30.
  9. Greek Yogurt with Natasha Case

    Közzétéve: 2019. 01. 23.
  10. A Chef's Life with Jacques Pepin

    Közzétéve: 2019. 01. 09.
  11. Replay: Disgusting Things with Caitlin Doughty

    Közzétéve: 2019. 01. 02.
  12. Replay: Victorian-Era Food with Diep Tran

    Közzétéve: 2018. 12. 26.
  13. Replay: Pies, Crumbles & Grunts with Sam Pancake

    Közzétéve: 2018. 12. 19.
  14. Cookie Everything

    Közzétéve: 2018. 12. 12.
  15. Cauliflower with Brandon Gray

    Közzétéve: 2018. 12. 05.
  16. Bonus Episode! Live from Scoopfest: Mai Tais with Allan Katz

    Közzétéve: 2018. 12. 03.
  17. Ladies Who Lunch with Valerie Gordon

    Közzétéve: 2018. 11. 28.
  18. Salad with April Wolfe

    Közzétéve: 2018. 11. 21.
  19. Nut Butters with Jessica Liu He

    Közzétéve: 2018. 11. 14.
  20. American Chinese Food with Edgar Momplaisir

    Közzétéve: 2018. 11. 07.

8 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site