840 Epizód

  1. Semi-Fictional Foods: ‘The Menu’

    Közzétéve: 2023. 10. 17.
  2. Kefir: Some Ingrained Ideas

    Közzétéve: 2023. 10. 11.
  3. Savor Classics: Worcestershire Sauce

    Közzétéve: 2023. 10. 06.
  4. The Twisty Tale of Twizzlers

    Közzétéve: 2023. 10. 05.
  5. The Clutch Kölsch Episode

    Közzétéve: 2023. 09. 30.
  6. Lahontan Cutthroat Trout: Crossing the Streams

    Közzétéve: 2023. 09. 28.
  7. Interview: Keeping Things Fresh with Dry-Aged Fish

    Közzétéve: 2023. 09. 22.
  8. Listener Mail: XVIII: The Book(s) of Savor

    Közzétéve: 2023. 09. 20.
  9. The Unfussy Tzimmes Episode

    Közzétéve: 2023. 09. 18.
  10. Savor Cuts the Dijon Mustard

    Közzétéve: 2023. 09. 14.
  11. Savor Classics: Black Pepper

    Közzétéve: 2023. 09. 11.
  12. The Kiwifruit Episode Takes Flight

    Közzétéve: 2023. 09. 02.
  13. Savor Classics: Tamales

    Közzétéve: 2023. 08. 30.
  14. Interview: Daydreaming in Liquid Form

    Közzétéve: 2023. 08. 28.
  15. Losing Our Marbles Over Ramune

    Közzétéve: 2023. 08. 23.
  16. Stuff Savor Never Told You

    Közzétéve: 2023. 08. 19.
  17. Savor Classics: The Can Opener

    Közzétéve: 2023. 08. 16.
  18. The Pigeonholed Squab Episode

    Közzétéve: 2023. 08. 11.
  19. Oh, Fudge

    Közzétéve: 2023. 08. 10.
  20. Savor Grills Halloumi

    Közzétéve: 2023. 08. 09.

9 / 42

Savor digs into how people live and how they eat – and why. Hosts Anney Reese and Lauren Vogelbaum interview the culinary creators and consumers of the world, exploring the science, history, and culture of food and drink, all with a key question in mind: Why do we like what we like, and how can we find more of those things?

Visit the podcast's native language site