840 Epizód

  1. Savor Sips: Champagne in Space!

    Közzétéve: 2023. 08. 04.
  2. Interview: Más Masa in Las Vegas

    Közzétéve: 2023. 07. 31.
  3. The Expansive Quaker Oats Episode

    Közzétéve: 2023. 07. 25.
  4. Hail the Caesar Salad Episode

    Közzétéve: 2023. 07. 24.
  5. Savor Classics: Salt

    Közzétéve: 2023. 07. 14.
  6. Bucking the Trend with Soba Noodles

    Közzétéve: 2023. 07. 13.
  7. The Thorny Blackberry Episode

    Közzétéve: 2023. 07. 07.
  8. Cocktail Hour: The Piña Colada

    Közzétéve: 2023. 06. 29.
  9. En Garde: The Swordfish Episode

    Közzétéve: 2023. 06. 26.
  10. Listener Mail XVII: The Listeners Speak!

    Közzétéve: 2023. 06. 21.
  11. Semi-Fictional Foods: The ‘Little House’ Series

    Közzétéve: 2023. 06. 20.
  12. Dipping into Shacha Sauce

    Közzétéve: 2023. 06. 12.
  13. The Bittersweet Sugar Sculpture Episode

    Közzétéve: 2023. 06. 09.
  14. The Stuffed Stouffer’s Episode

    Közzétéve: 2023. 06. 05.
  15. Savor Classics: Why Do We Eat Three Meals a Day?

    Közzétéve: 2023. 05. 30.
  16. The Currywurst of Times

    Közzétéve: 2023. 05. 24.
  17. Savor Redux: Tomatoes

    Közzétéve: 2023. 05. 23.
  18. Biscotti: One Smart Cookie

    Közzétéve: 2023. 05. 15.
  19. Savor Classics: The Martini

    Közzétéve: 2023. 05. 11.
  20. The Jacked-Up Monterey Jack Episode

    Közzétéve: 2023. 05. 05.

10 / 42

Savor digs into how people live and how they eat – and why. Hosts Anney Reese and Lauren Vogelbaum interview the culinary creators and consumers of the world, exploring the science, history, and culture of food and drink, all with a key question in mind: Why do we like what we like, and how can we find more of those things?

Visit the podcast's native language site