101 Epizód

  1. The Foodwalker ft. Anubhav Sapra

    Közzétéve: 2022. 06. 08.
  2. Onion: Dhai Akshar Pyaaz Ke

    Közzétéve: 2022. 06. 01.
  3. Parle G: Biskoot Diaries

    Közzétéve: 2022. 05. 25.
  4. Indigenous Cheese with Dr. Kurush F. Dalal

    Közzétéve: 2022. 05. 18.
  5. Milk: For Kids & Legends

    Közzétéve: 2022. 05. 11.
  6. Halwa ka Jalwa

    Közzétéve: 2022. 05. 04.
  7. Besan: Guilt Free Gold

    Közzétéve: 2021. 12. 01.
  8. Paneer: Tu Cheese Badi Hai Mast

    Közzétéve: 2021. 11. 24.
  9. A Hotelier's Journey Through Dilli's Past & Present with Diwan Gautam Anand

    Közzétéve: 2021. 11. 17.
  10. Momo aur Bakwaas with Sharanya Deepak

    Közzétéve: 2021. 11. 10.
  11. Decoding Unsexy Realities of Indian Food with Vikram Doctor

    Közzétéve: 2021. 11. 03.
  12. Poori Kahani: Crispy, Crunchy & Cute

    Közzétéve: 2021. 10. 27.
  13. Memories & Mother's Stories with Sudha Menon

    Közzétéve: 2021. 10. 20.
  14. How to eat like a Bangladeshi with Dina Begum

    Közzétéve: 2021. 10. 13.
  15. Adventures of Aloo: The Omnipresent Vegetable

    Közzétéve: 2021. 10. 06.
  16. What's in a Pahadi Plate with Rushina Munshaw

    Közzétéve: 2021. 09. 29.
  17. Mysore Tours and Travels with Vinay Parameswarappa

    Közzétéve: 2021. 09. 22.
  18. Superfoods Every Day with Dr. Nandita Iyer

    Közzétéve: 2021. 09. 15.
  19. Turmeric: Keeping the world Haldi

    Közzétéve: 2021. 09. 08.
  20. Re-Engineering South Indian Chakhna ft. Chef Kavan Kuttappa

    Közzétéve: 2021. 09. 01.

3 / 6

In the Naan-Curry Podcast, we explore the rich heritage of food in India one dish at a time. The conversation, seasoned with enjoyable anecdotes, will give you a historical perspective on the evolution of food in the country and dive deep into the economics that shaped its consumption. Sadaf is an author, chef and MasterChef India Finalist and Archit is a researcher, consultant and writes on behavioral sciences and economics. Tune in to new episodes every Wednesday, starting from 28 October.