101 Epizód

  1. Masala Talkies ft. Sarina Kamini

    Közzétéve: 2022. 11. 09.
  2. Bruite-ally Honest Writing ft. Ramya G. Sri

    Közzétéve: 2022. 10. 26.
  3. Upcycling Food ft. Elizabeth Yorke

    Közzétéve: 2022. 10. 19.
  4. Spiced, Sizzled and Stirred with Mallika Basu

    Közzétéve: 2022. 10. 12.
  5. Pujo-r Gondho: Emotions Ignited by Bengali Food

    Közzétéve: 2022. 10. 05.
  6. Dumplings: They've Got The Feelings

    Közzétéve: 2022. 09. 28.
  7. Salt-anate: Ek Namkeen Kahani

    Közzétéve: 2022. 09. 21.
  8. Kuchh Bhi Khaana ft. Aakash Mehta

    Közzétéve: 2022. 09. 14.
  9. For Fish Sake! Investigating The Indian Coast ft. Samanth Subramanian

    Közzétéve: 2022. 08. 31.
  10. Achaar: Pickled in History ft. Swetha Sivakumar

    Közzétéve: 2022. 08. 24.
  11. Gobhi Da Phool: The Cauliflower Diaries

    Közzétéve: 2022. 08. 17.
  12. Biryani Without Borders ft. Ahmer Naqvi

    Közzétéve: 2022. 08. 10.
  13. Dalda: It's Not Ghee

    Közzétéve: 2022. 08. 03.
  14. Tomato: Fruit, Vegetable or Poison?

    Közzétéve: 2022. 07. 27.
  15. Bibi ka Khaana in London with Chef Chetan Sharma

    Közzétéve: 2022. 07. 20.
  16. A Niche Conversation on Subcultures ft Aneesh

    Közzétéve: 2022. 07. 13.
  17. Investing in Food - The Secret Sauce ft. Zoeb Ali Khan

    Közzétéve: 2022. 07. 06.
  18. Meethai Ki Dukaan with Rajyasree Sen

    Közzétéve: 2022. 06. 29.
  19. A Diabetic Pastry Chef ft. Harsh Kedia

    Közzétéve: 2022. 06. 22.
  20. Oil Matters ft. Swetha Sivakumar

    Közzétéve: 2022. 06. 15.

2 / 6

In the Naan-Curry Podcast, we explore the rich heritage of food in India one dish at a time. The conversation, seasoned with enjoyable anecdotes, will give you a historical perspective on the evolution of food in the country and dive deep into the economics that shaped its consumption. Sadaf is an author, chef and MasterChef India Finalist and Archit is a researcher, consultant and writes on behavioral sciences and economics. Tune in to new episodes every Wednesday, starting from 28 October.