In The Drink: A Wine Podcast with Joe Campanale
Podcast készítő In The Drink
33 Epizód
-
33: Michael Cruse of Cruse Wine Co. & Ultramarine
Közzétéve: 2020. 11. 12. -
32: Andrea Piccin of Grifalco
Közzétéve: 2020. 11. 04. -
31: Michael Schmelzer of Monte Bernardi
Közzétéve: 2020. 10. 27. -
30: Giuseppe Vajra on Making Wine in the Pandemic
Közzétéve: 2020. 05. 15. -
29: Greg Doody on Importing Wine in the Pandemic
Közzétéve: 2020. 05. 12. -
28: Dustin Wilson on Selling Wine in the Pandemic
Közzétéve: 2020. 05. 08. -
27: Matt Licklider on Producing Wine in the Pandemic
Közzétéve: 2020. 05. 05. -
26: Pascaline Lepeltier on Owning a Restaurant in the Pandemic
Közzétéve: 2020. 05. 01. -
25: Eric Asimov on Covering Wine in the Pandemic
Közzétéve: 2020. 04. 28. -
24: Claire Naudin of Domaine Naudin-Ferrand
Közzétéve: 2020. 03. 11. -
23: Michele Smith & David Chapel of Domaine Chapel
Közzétéve: 2020. 03. 03. -
22: Luca Currado of Vietti
Közzétéve: 2020. 02. 25. -
21: Gavin Chanin of Chanin Winery
Közzétéve: 2020. 02. 18. -
20: Dave Foss of Lalou
Közzétéve: 2020. 02. 11. -
19: Roland Velich of Moric Winery
Közzétéve: 2020. 02. 04. -
18: David Lynch (Part 2)
Közzétéve: 2019. 09. 24. -
17: David Lynch (Part 1)
Közzétéve: 2019. 09. 16. -
16: Giulia Negri
Közzétéve: 2019. 09. 09. -
15: Alice Feiring
Közzétéve: 2019. 09. 03. -
14: Giuseppe Vaira of G.D. Vajra
Közzétéve: 2019. 08. 20.
Brooklyn restaurateur and beverage expert Joe Campanale talks to some of the most interesting people from the wine and beverage world in his restaurant's wine cellar.