33 Epizód

  1. 33: Michael Cruse of Cruse Wine Co. & Ultramarine

    Közzétéve: 2020. 11. 12.
  2. 32: Andrea Piccin of Grifalco

    Közzétéve: 2020. 11. 04.
  3. 31: Michael Schmelzer of Monte Bernardi

    Közzétéve: 2020. 10. 27.
  4. 30: Giuseppe Vajra on Making Wine in the Pandemic

    Közzétéve: 2020. 05. 15.
  5. 29: Greg Doody on Importing Wine in the Pandemic

    Közzétéve: 2020. 05. 12.
  6. 28: Dustin Wilson on Selling Wine in the Pandemic

    Közzétéve: 2020. 05. 08.
  7. 27: Matt Licklider on Producing Wine in the Pandemic

    Közzétéve: 2020. 05. 05.
  8. 26: Pascaline Lepeltier on Owning a Restaurant in the Pandemic

    Közzétéve: 2020. 05. 01.
  9. 25: Eric Asimov on Covering Wine in the Pandemic

    Közzétéve: 2020. 04. 28.
  10. 24: Claire Naudin of Domaine Naudin-Ferrand

    Közzétéve: 2020. 03. 11.
  11. 23: Michele Smith & David Chapel of Domaine Chapel

    Közzétéve: 2020. 03. 03.
  12. 22: Luca Currado of Vietti

    Közzétéve: 2020. 02. 25.
  13. 21: Gavin Chanin of Chanin Winery 

    Közzétéve: 2020. 02. 18.
  14. 20: Dave Foss of Lalou

    Közzétéve: 2020. 02. 11.
  15. 19: Roland Velich of Moric Winery

    Közzétéve: 2020. 02. 04.
  16. 18: David Lynch (Part 2)

    Közzétéve: 2019. 09. 24.
  17. 17: David Lynch (Part 1)

    Közzétéve: 2019. 09. 16.
  18. 16: Giulia Negri

    Közzétéve: 2019. 09. 09.
  19. 15: Alice Feiring

    Közzétéve: 2019. 09. 03.
  20. 14: Giuseppe Vaira of G.D. Vajra

    Közzétéve: 2019. 08. 20.

1 / 2

Brooklyn restaurateur and beverage expert Joe Campanale talks to some of the most interesting people from the wine and beverage world in his restaurant's wine cellar.

Visit the podcast's native language site