Filéző - 24.hu

Podcast készítő 24.hu

Kategóriák:

115 Epizód

  1. Az angliai muszlimok kedvence az alföldi méz, de a magyar kaviár is bejön a briteknek

    Közzétéve: 2024. 08. 18.
  2. Budapest évekkel Bécs előtt jár a kézműves pékségek terén

    Közzétéve: 2024. 07. 21.
  3. Itt az ideje visszafoglalni az asszonypajtás szót, és nyugodtan garázdálkodni a konyhában

    Közzétéve: 2024. 07. 07.
  4. Reggeli kávé helyett akár egy pohár csontlevessel is indíthatjuk a napot

    Közzétéve: 2024. 06. 16.
  5. Nyögvenyelő, görheny, katakönyöke – a Jókai bablevest vagy a pörköltet hiába keressük Jókai nemzeti étlapján

    Közzétéve: 2024. 06. 02.
  6. Olyan müzlit akartunk, ami nincs teletömve cukorral és olcsó mazsolával

    Közzétéve: 2024. 05. 25.
  7. Ötvös Zsuzsanna: Egy nagy adóssága még biztos van a magyar cukrászatnak

    Közzétéve: 2024. 05. 12.
  8. Lajos Mari: Az én könyveimbe egyetlen olyan recept se került be, ami nem járt a konyhámban

    Közzétéve: 2024. 04. 27.
  9. Mautner Zsófi: Esélyes, hogy tíz év múlva az alföldi nagymamák is fügés gombóccal várják az unokákat

    Közzétéve: 2024. 04. 14.
  10. Egész Magyarországon szeretnénk megreformálni a kínai gyorsbüféket

    Közzétéve: 2024. 03. 30.
  11. Túltoltuk a baktériumok elleni háborút, ebben hozhat változást a fermentálás reneszánsza

    Közzétéve: 2024. 03. 24.
  12. „Hívjuk át a szomszédot vacsorára” – végre a magyar társadalom is megérett arra, hogy tegyen valamit az ételpazarlás ellen

    Közzétéve: 2024. 03. 16.
  13. A máglyarakást és a szilvás gombócot is meg lehet csinálni macaronként

    Közzétéve: 2024. 03. 10.
  14. Hiába csúcsminőségű az étel, ha nem kedves a futár, aki hozza

    Közzétéve: 2024. 03. 03.
  15. Szabadfi Szabolcs: Tíz éve egy péket se tudtál volna megnevezni, ma meg sorra nyílnak a kézműves pékségek

    Közzétéve: 2024. 02. 25.
  16. Fördős Zé: Az emberek sokkal hétköznapibb kajákra vágynak, mint azt magukról híresztelik

    Közzétéve: 2024. 02. 19.
  17. Jókuti András: Tíz év múlva csak az amerikai láncokban ehetünk, ha nem tartjuk életben a magyar éttermeket

    Közzétéve: 2024. 01. 01.
  18. A zselés máig nagy kedvenc, de milyen a robbanócukros vagy a kápia paprikás szaloncukor?

    Közzétéve: 2023. 12. 24.
  19. A zéró tolerancia csak az egyik oka, hogy nálunk is terjednek az alkoholmentesített borok

    Közzétéve: 2023. 12. 17.
  20. Nem elég, ha egy mindenmentes sütemény egészséges, finomnak is kell lennie

    Közzétéve: 2023. 12. 03.

1 / 6

A magyar gasztroforradalom úttörői - A fine diningtól a környezettudatos életmódig mindent tudni akarunk a hazai gasztróról. Főleg azt, hogy kinek mit köszönhetünk.