307 Epizód

  1. Hulled wheats

    Közzétéve: 2018. 08. 06.
  2. At last: agriculture

    Közzétéve: 2018. 08. 05.
  3. What exactly is wheat?

    Közzétéve: 2018. 08. 04.
  4. Crumbs; the oldest bread

    Közzétéve: 2018. 08. 03.
  5. Boil in the Bag

    Közzétéve: 2018. 08. 02.
  6. The Abundance of Nature

    Közzétéve: 2018. 08. 01.
  7. Our Daily Bread 00

    Közzétéve: 2018. 07. 26.
  8. Food as Power

    Közzétéve: 2018. 05. 28.
  9. Food safety and industry concentration

    Közzétéve: 2018. 05. 14.
  10. Who owns whom in the food industry

    Közzétéve: 2018. 04. 30.
  11. Whatever happened to British veal?

    Közzétéve: 2018. 04. 16.
  12. Hoptopia

    Közzétéve: 2018. 04. 02.
  13. A visit to Hummustown

    Közzétéve: 2018. 03. 19.
  14. Barges and bread

    Közzétéve: 2018. 03. 05.
  15. The Hamlet Fire

    Közzétéve: 2018. 02. 19.
  16. From little seeds …

    Közzétéve: 2018. 02. 05.
  17. Bread as it ought to be

    Közzétéve: 2018. 01. 22.
  18. Little bits of 2017: Part IV

    Közzétéve: 2018. 01. 08.
  19. Little bits of 2017: Part III

    Közzétéve: 2018. 01. 01.
  20. Little bits of 2017: Part II

    Közzétéve: 2017. 12. 25.

9 / 16

Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.

Visit the podcast's native language site