172 Epizód

  1. Viognier (viogn-YEAH!)

    Közzétéve: 2022. 07. 28.
  2. The dream life? What it's like to be a food + wine reviewer with Kara Monssen

    Közzétéve: 2022. 07. 21.
  3. Is Aussie Prosecco as good as the OG from Italy? Let's find out.

    Közzétéve: 2022. 07. 14.
  4. Funky and Fortified - Part 2 of Rutherglen with Nick Brown

    Közzétéve: 2022. 07. 07.
  5. Rutherglen + aged Marsanne with Nick Brown

    Közzétéve: 2022. 06. 30.
  6. All about Gamay (Gam-yay!)

    Közzétéve: 2022. 06. 23.
  7. Beware the brie: pairing cheese + wine

    Közzétéve: 2022. 06. 17.
  8. Aldi wines we'd actually buy

    Közzétéve: 2022. 06. 09.
  9. Italy part 2: Piedmont

    Közzétéve: 2022. 06. 02.
  10. Italy part 1: Veneto

    Közzétéve: 2022. 05. 26.
  11. Scottie Blind Tests Meg + Mel

    Közzétéve: 2022. 05. 19.
  12. Spanish Reds from Rioja

    Közzétéve: 2022. 05. 12.
  13. Make Meg love Mumm

    Közzétéve: 2022. 05. 05.
  14. Get around Grüner Veltliner

    Közzétéve: 2022. 04. 28.
  15. Pairing wine with snack food

    Közzétéve: 2022. 04. 21.
  16. All about New Zealand (well, almost)

    Közzétéve: 2022. 04. 14.
  17. All about Grenache

    Közzétéve: 2022. 04. 07.
  18. Change my mind!

    Közzétéve: 2022. 03. 31.
  19. White wines of Spain + choosing a wedding wine

    Közzétéve: 2022. 03. 24.
  20. Wines of Chile

    Közzétéve: 2022. 03. 17.

6 / 9

The fun + frank podcast which helps you navigate the world of wine. Hosted by Australia's first female Master of Wine Meg Brodtmann, and self-titled Master of Sabrage Mel Gilcrist.