649 Epizód

  1. 5/14/22 | Hr 2: Ice Cream and Patios

    Közzétéve: 2022. 05. 15.
  2. 5/14/22 | Hr 1: Farmers Market Season!

    Közzétéve: 2022. 05. 15.
  3. 5/7/22 | Hr 2: Classic Culinary Training

    Közzétéve: 2022. 05. 07.
  4. 5/7/22 | Hr 1: Cheese Things

    Közzétéve: 2022. 05. 07.
  5. 4/30/22 | Hr 2: Cinco Dey Mayo Celebrations

    Közzétéve: 2022. 04. 30.
  6. 4/30/22 | Hr 1: Mother's Day Out

    Közzétéve: 2022. 04. 30.
  7. 4/23 Hr 2: Top Two of Hour 2!

    Közzétéve: 2022. 04. 23.
  8. Second Helping: Yotam Ottolenghi

    Közzétéve: 2022. 04. 23.
  9. 4/23 Hr 1: Weekly Dish is back from Easter brunch!

    Közzétéve: 2022. 04. 23.
  10. Second Helping: Confetti Wines

    Közzétéve: 2022. 04. 13.
  11. 4/9/22 | Hr 2: Peeptinis

    Közzétéve: 2022. 04. 09.
  12. 4/9/22 | Hr 1: Plant Based Eating

    Közzétéve: 2022. 04. 09.
  13. 4/2/22 | Hr 2: Vintage Dishes

    Közzétéve: 2022. 04. 02.
  14. 4/2/22 | Hr 1: Easter Menu Ideas

    Közzétéve: 2022. 04. 02.
  15. 3/26/22 | Hr 2: Food Inflation

    Közzétéve: 2022. 03. 26.
  16. 3/26/22 | Hr 1: Eat Like You're on Spring Break

    Közzétéve: 2022. 03. 26.
  17. 3/19/22 | Hr 2: CSA In Minnesota

    Közzétéve: 2022. 03. 19.
  18. 3/19/22 | Hour 1: Local Restaurants That Are Gone but Not Forgotten

    Közzétéve: 2022. 03. 19.
  19. 3/12/22 | Hr 2: Fish Fry and Pie

    Közzétéve: 2022. 03. 12.
  20. 3/12/22 | Hr 1: Goat Cheese

    Közzétéve: 2022. 03. 12.

14 / 33

Stephanie March (Food & dining editor, Minneapolis St. Paul magazine) and myTalk 107.1 staple Stephanie Hansen dish on the Twin Cities food scene. Includes: restaurant shake-ups, hot trends, the craft beer scene, and more. Foodies, you're in the right place. It's the "Weekly Dish," as heard Saturday from 9-11 am CST on myTalk 107.1 radio.

Visit the podcast's native language site