93 Epizód

  1. E50: No Longer Gentle Indians Pt. 3: Stop telling us what to eat

    Közzétéve: 2019. 03. 25.
  2. E49: Bats are important to Native people ... and food

    Közzétéve: 2019. 02. 23.
  3. E48: Culinary arts at Navajo Technical University

    Közzétéve: 2019. 02. 13.
  4. E47: On the Pueblo bread trail in New Mexico

    Közzétéve: 2019. 01. 23.
  5. E46: Curtis Basina — “A win-win situation for everybody”

    Közzétéve: 2019. 01. 09.
  6. E45: El Paso — Indigenous food at the border

    Közzétéve: 2018. 12. 22.
  7. E44: Mark Tilsen — “We’re as resilient as the buffalo”

    Közzétéve: 2018. 12. 07.
  8. E43: Southwest Intertribal Food Summit

    Közzétéve: 2018. 10. 31.
  9. E42: Alisha Murphy — “I loved my trip to New Zealand”

    Közzétéve: 2018. 10. 23.
  10. E41: Towana Yepa — “It very much is in the blood”

    Közzétéve: 2018. 10. 13.
  11. E40: Brit Reed — “It’s definitely a win”

    Közzétéve: 2018. 09. 27.
  12. E39: Apache Harvest Festival — “It’s really, really cool!”

    Közzétéve: 2018. 09. 07.
  13. E38: Dr. Kalama Niheu — “We’re going to make a noise”

    Közzétéve: 2018. 08. 08.
  14. E37: Eric Richards — “I started from the bottom”

    Közzétéve: 2018. 07. 31.
  15. E36: Josh Nez — “They’re my babies”

    Közzétéve: 2018. 07. 19.
  16. E35: Vernon DeFoe — “Cooking around”

    Közzétéve: 2018. 07. 04.
  17. E34: Jacelle Ramon-Sauberan — “Our ancestors had to be smart”

    Közzétéve: 2018. 06. 16.
  18. E33: Shane Chartrand — “Pretty and mean”

    Közzétéve: 2018. 06. 01.
  19. E32: Kristina Stanley — “Our diet is so personal”

    Közzétéve: 2018. 05. 09.
  20. E31: Navajo Sheep — “They’re my life… I love them.”

    Közzétéve: 2018. 04. 18.

3 / 5

The Toasted Sister Podcast is all about Native American food, food sovereignty, people and culture. Hosted and produced by Andi Murphy, Diné journalist.

Visit the podcast's native language site